Hatice3558 40+2 deyim ve nst de sancım çıkmasına rağmen bende yok ve hala çok hareketli 😂 Benim kızım isilik olmak istemiyor kışı bekliyor diyorum ben 😂
Yunni Sofistikee bnm sancım geceleri oluyor yalancı sancılar ama nst de çıkmıyor 39+4 günlük Baş aşağıda ama doğum pazar günü olur dedi Bi aksilik olmazsa tabi normal olacak
Hatice3558 Karliozlem Zaten son adet döneminden hesaplıyorlar hamile kaldığımız gün belki geçtir veya geç döllenme felan olmuştur doktorum 41. Haftaya kadar sorun yok ama doğmazsa suni sancı vericez yapcak bir şey yok dedi 🥹😊 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
mmihri Karliozlem hiçbişeyim yok 🤷🏼♀️ dün doktora gittim 1 parmak açıklığın var dedi ama bakalım yürüyüş egzersiz falan yapıyorum. Cuma tekrar gidicem bakalım inşallah ilerler ya 😔 yoksa suni sancı diyor doktorum
Zeplin 40+2 ve tıkacı düştü 1 cm açılmam var bu süreçten sonra açılmayı kolaylaştırsın diye ilişkiye girmek doğru olur mu ya da tikac düştü sorun mu teşkil eder yanı kısacası nisandan sonra ilişki yasak mi bilginiz var mi
Karliozlem Hatice3558 aynen canim öyle olabilir bi haftamız fln var herhalde sağlıkla kolayca kucağımıza alalım İnşAllah 🤲🏻
Karliozlem mmihri benimde öyle dün doktorum alttan bakıyım doğumu tetiklesinmi dedi korktuğumu anladı neyse 3 4 gün sonra bi bakalım dedi benimde adet sancısı gibi ama ne zaman nişanim suyum gelcek bekliyorum çok heyecanlıyım☺️
mmihri Karliozlem beni alttanda muayene etti, kanaman ağrın olabilir muayeneden sonra dedi , o da yok 😅 kızçemin rahatı yerinde sanırım yada bizim sabrımızı sınıyor 😅