Alyadua1009 Haticee04 nerde yapdırdın testi ? Ne kadar zamanda çıktı canım? 1agustosta genetikten randevu aldım bende. 5 kaybım var😒
Haticee04 Alyadua1009 cok üzüldüm canım 😔benim kardeşimde sorun olduğı için aile olarak yaptırdık kimden kaynaklı diyerek doktor istedi üsküdar zeynep kamil genetik de 3 ay sürdü sonucun çıkması
Bahardali Alparslannannesi valla Rabbim ol diyince oluyor. Ben de açıkçası böyle söyleyenlere neden ol demiyor o zaman fln diye isyan etmişliğim bilr var ama bizzat yaşadım ben canlı kanlı örneğim
Alparslannannesi Bahardali Evet sen bana çok umut oldun şuan okadar dardayım zordayim ki ve en sonki kurtajdan sonra hiç olmuyor Bilemiyorum ya neden acaba
Bahardali Alparslannannesi tüp bebekte evet tabiki ama diğerlerinde hayır. Sadece hamileliği öğrenip ilk kontrolümden sonra hemen corasprin ve iğneye başladım sonuçta benim sağlığım içinde mecburi gerekli
Bahardali Alparslannannesi umudunu kaybetme, ben kaybetmiştim umudunu kaybetme diyenlerin, stres yapma diyenlerin lafları hava civa geliyordu ama brn canlı bir örneğim. Ruhunu daraltma. Nasip gerçekten vakti gelince seni bulacak
Alparslannannesi Bahardali okadar kendimi eşimi ve 1 tane evladımı kendimle beraber bunalıma sokuyorum ki hep sinirliyim hep agresifim eltilerim bu ara yarışa girmişler pes pese hamileler hepsinin 3 4 5 tane çocukları laf sokuyorlar bana
Bahardali Alparslannannesi o kadar iyi anlıyorum ki seni. Hepimiz aynı yollardan aynı duygulardan geçtik… Ama sihirli cümle nasip. Bırak onlar kendi kötü kalbinde boğulsun…
Alparslannannesi Bahardali Nasibe inanıyorum birde su var ki belki benim dunya Meyvem 1 tanedir Rabbım öyle nasip etmiştir diyorum