3babymom busey_42 bu haftada gün vermesi lazım aslında ben 30+4 haftaym bugün gittm 36 haftada falan gün veririm dedi bana
Princessmom busey_42 8 agustosa gün aldım bende 36 haftalgm. Kesin sezeryansa 37de en geç gün kararlaştryolar. 38de alınıyor
2bebe1gebe busey_42 36+1 iz nizde daha bugün aldık 9 ağustosa vermesi gerekirdi en geç 38-39 arası alınması lazım çünkü
busey_42 Princessmom evet sezeryan olacak canım bir şey demedi 1 hafta sonra bidaha çağırdı ama 2 hafta sonraya buldum. Gittiğimde 37+5 olacak 🤷
AyazAsya busey_42 randevu almana gerek yok 1 hafta sonra gel dediyse 1 hafta sonra git 36 dan sonra kontroller haftalık oluyo ve randevu almaya gerek yok artık
busey_42 AyazAsya hadi ya öyle bişey varsa çok iyi olur ilk defa duydum hiç bişey almadan direk doktorun yanına girebiliyor muyuz
AyazAsya busey_42 sabah gidip danışmadan kağıt alıyosun gidiyosun zaten randevunun üstünden 10 gün geçmemiş oluyo kontrol süren var hangi hastaneye gidiyosun benim ilk hamileliğimde süreç böyleydi ve böyle devam ediyo diye biliyorum
busey_42 AyazAsya aa anladım canım ben onu özele gidenler için diye biliyorum ama devlette var mı varsa çok iyi bence
AyazAsya busey_42 var var sonuç göstermek için falan genel bütün bölümler için geçerli benimde cuma randevum var sezeyen olucam 36+5 oluyorum bakalım bende gün almayı bekliyorum vericeklermi bakalım
busey_42 AyazAsya aaa anladım canım ozaman ben 182 yi arayıp sorsam söylerler mi acaba ya da gittiğim hastaneyj arasam
busey_42 AyazAsya çünkü ben konya da ilçede oturuyorum burada kadın doğum doktoru yok 1 saat mesafeye gidiyorum kontrole