Ebru8141 Merhaba kızlar.. çok önemli olmamakla birlikte merak ettiğim bir şey soracağım sizlere. Normalde her hamilede olduğunu bildiğim göbek çizgisi 27.haftadaym ama belli belirsiz hiçbir şekilde yok bende. Sizlerde durum nedir ?
3babymom Ebru8141 Mrb bende de çizgi yok 30+4 haftaym 3. Gebeliğim kız ve erkek meselesine de inanmiyorm 2 oğlum var şuan kıza hamileyim üçünde de çizgi olmadi
Ceynur18 Ebru8141 bende çok beyaz tenliyim hep düşünürdüm çıkıcakmı diye 30. Haftalardan sonra çıktığını farkettim 36.haftadayım çok hafif belli oluyor
Vera09 Ebru8141 bence olmaması daha güzel😄 ne zaman çıkmştı hatırlayamadım ama 3.aydan beri falan var bende iyice belirginleşti şmdi 27deyim çok da hoş gözükmüyoki🙄😅
Ebru8141 3babymom ay iyi bari bende bir bende yok sandım aşırı beyaz tenliyim birde olsa mutlaka anlarım ama yok arastirdm biraz genelde herkeste oluyormus sasirdm o yüzden
Ebru8141 Vera09 yook görünsün diye değilde aklima geldi araştırdım genelde olunca bende neden yok diye düşündüm yoksa tabikide olmamasi daha iyi bebeğin sekline gore yamuluyor cizgi falan 😂
Kelebekk-0307 Ebru8141 benim doğumdan 2 3 hafta önce oldu 3 ay oldu doğum yapalı hala da duruyor çok yavaş ilerliyor kaybolması
4cocukannesi Ebru8141 30 haftalıgım baya bildiğin koyu kahve 40 cmlik göbek çizgim oluştu görsel olarak rahatsız edici neden olduğunu bilmiyorum
Ebru8141 4cocukannesi valla sebebini bende cok bilmiyorum ama şahit olduğum etrafimdaki hamilelerin hepsinde oldu bende yok şuanlik
Zeyzeyp Ebru8141 ilk gebelgimde oğlumda çizgi olmuştu bu ikinci gebeglim kızım olucak ama nedense bunda çizgi olmadı 30 haftalığım
LamiyaCetinkaya Ebru8141 Bende belirsiz bir çizgi vardı sadece kendim farkediyordum, son haftalarda çıkmıştı, özellikle doğumdan sonra karnım söndüğü zaman belli olmuştu gecmisti zamanla
LamiyaCetinkaya Ebru8141 Normalde hamileyken gergin olduğu için pek belli olmuyor, doğumdan sonra toplandığı için belirdi bende