Damla1995 HöffS.. ßu kilo muhabbtleri canimi skıyo hatta oyle canm kaliyoo az alanlara gozum kaliyo nazarm degiyo falan bakkk soylim size.. 😩😩😩😩
Meryemderman 58le kaldım 60 kiloyum 18+1 günlük 4düncü hamilelim şuan Allah hepinize sağlıkla almayı nasip etsin kucanıza
eyuphaneylul1422 3babymom banada dedi ya bugun hastaneden donuyorum bebegın alcagı kiloları sen almıssın dedi dıkkat et sebze agırlık lı beslen dedi 32 haftadayım 1750 gr bebegım
1234momsss Ceylanakin 61 ile hamile kaldım 22 haftaya giriş yapıyoruz 63 kiloyum ilk zamanlar bulantıdan kilo vermiştim bulantılar geçince hamile kaldığım kiloma döndüm 🙃
Esrakky Archenemy_56 Malesef ki cidden yemiyoruz 31 haftalık hamileyim halla kusma var mide bulantım aşırı derecede var anlatamam sade 1 kilo aldım
ipekayverdi 38+4′teyimm çok güzel gidiyordummm ama anlamadığım şekilde sadece 4 kilosunu son ay aldım. İştah değişmesi filan da olmadı. Yürüyüşe filan da hep devam ettim ama 60 ile başladım 73 oldum.😢😢😢 Umarım daha çok almam. Veremem diye çok korkuyorum.
Aysen17 33+4 üm 89 kiloyla hamile kaldım en son 82 kiloydum son iki haftada 84 kilo olmuşum 2 kilo almışım ☺️