Archenemy_56 Yesim52 ne kadar güzel keşke ben de iradeli olabilsem 😊 bebeklerimiz sağ Salim doğsun da gerekirse diyet yaparız hamilelik sonrası bu kadar iştahım olmuyor zaten
Gmz-gmz Ceylanakin bende 9 haftayayım hiç iştahım yok zorla yiyorum özelikle bundan önce çok az yedim ama ona ragmen 2 kilo aldım😣
Merryandyagiz Ceylanakin bende hamilelikten önce 45 kiloydum şimdi 27 haftadayiz 56 kilo olmuşum daha da alırım heralde 🙄
Nil- Archenemy_56 inşallah ☺️ Bunları duyunca seviniyorum çünkü sağlıklı beslenmeme rağmen 28 haftada 15 kilo aldım boyum olduğundan göze batan bir şey yok ama kiloyu sevmediğimden alışkın olmadığımdan huzursuz olmuyor değilim
Archenemy_56 Nil- ben de boydan ve zayıf hamile kalmaktan kurtarıyorum biraz 😁 170 boyum var 54 kiloyla hamile kaldım 12 kilo aldım dediğimde nasıl ya en fazla 5-6 kilo almışsın gibi diyorlar muhtemel sizin de öyle 😊
Ecz1anne Ceylanakin evet ama sağlık için almamaya çalışıyorum😍pilatese gidiyorum haftada iki, diyetisyen listesiyle besleniyorum ve de aktif olarak iş hayatıma devam ediyorum çok faydasını gördüm 😍 🙏🏻
Umran__37 Ceylanakin kizlar cok sacma gelicek ama 33+5 85 ile hamile kalmistim boyum 1.80 31 haftama kadar 105 kiloydum dun tartildimda 95 dusmusum kilo vermisim istahim cok kesildi ya ondan yada cok su iciyorm ondan verdm bilmiyorm 🤣