Elif_20211 Ceylanakin hiç sorma canım 77 kiloyum daha yeni gebeyim düşermişim yükselirmiyim bilemiyorum
Ceylanakin Elif_20211 tamamen bünye ve sağlıkli devam ettireceginiz iradeye bağlı bence . Umarım istediğiniz gibi ilerler 😍
Yesim52 Archenemy_56 orası öyle tabi sizi de anlıyorum ama fazla kilo alımı sağlık açısından sorun olcağı için böyle yapıyorum ben. Ve benim de iştahım açık ama canım her bişey istediğinde bi bardak su içiyorum geçiyo
Archenemy_56 Yesim52 ne kadar güzel keşke ben de iradeli olabilsem 😊 bebeklerimiz sağ Salim doğsun da gerekirse diyet yaparız hamilelik sonrası bu kadar iştahım olmuyor zaten
seyma9188 Ceylanakin 67.8 ile hamile kaldım.6-12 hafta arasında bulantı ve kusmaktan 6 kg verdim.Bugün tartıldım 62.2 çıktım 15+3 haftalık hamileyim 🙃
Ceylanakin Selcanmeral kilosunu bilmelisin sormalisin . Ne saçma doktorlar vwr ya insan söylemez mı . Yada görüyordur kilosunu sorun olmadığı için ses etmiyordur
Ceylanakin Ecz1anne 48 mı aman yarabbim ☺️ siz kilo alsanız da olur suanki almış olduğunuz kilo benim hamile kaldığım kilo hemen hemen 😁🤗
Ecz1anne Ceylanakin evet ama sağlık için almamaya çalışıyorum😍pilatese gidiyorum haftada iki, diyetisyen listesiyle besleniyorum ve de aktif olarak iş hayatıma devam ediyorum çok faydasını gördüm 😍 🙏🏻
Sinemkarq Ceylanakin evet hala da öyle bulantı ve mide yanması var ki yiyemiyorum doğru düzgün birşey