Ebrar18 Pendik medipol hastanesinde kontrole gidiyorum. Uygun fiyatlı detaylı ultrason yeri arıyorum . Yardımcj olabilecek varmı ? Şuan 17 haftalığız
Canankk Ebrar18 koşuyolu medıpolde hakan şefik apaydın a yaptırdım cok tatlı ıyı bır doktor, ikiz gebeyim 1100 lıra verdım tekil gebelik daha az ama tam fiyat bılmıyorum 800 900 arası bır sey olabilir, cogu hastaneden uygun arayıp ogrenebılırsiniz.
Sedavarol Ebrar18 para konusunda sultanbeyli tıp merkezi zam gelmeden önce sigortalı kişilere 350 tl ye yapıyordu. Fotoğraf 4 5 tane genellikle yazı ve cd. Onun dışında saygı hastanesi 750 tlydi ben saygı takipliyim fiyat konusunda tıp merkezine gitmiştim. Şuan 30 haftaligiz
Sedavarol Ebrar18 Bence hem fiyat hem doktor olarak bakın ben tıp merkezine gittim fakat bebeğimi göremedim eşimi de içeriye almadılar taş catlasın 15 dk anca sürdü ne yüzü ne gözü gözüktü siyah beyazdı ultrasonu bi an dedim başka yere mi gitsem diye 🤷♀️🙏
Gulergulmez Ebrar18 ben Marmara Eğitim Araştırma hastanesinden gün almıştım sizin olduğunuz haftalarda, ücretsiz yaptırdım, tamam bebeğin resmini vermediler ama her şeyine çok güzel bir şekilde, uzun uzun baktı doktor, memnun kaldım.
Hasret_60 Bağdat caddesi’nde var zeki şahinoğlu birde ataşehir de var çiğdem yaya abide zeki bey 800 almıştı çiğdem 750 ikiside çok iyi doktor 🤗
Zhdsngz Adamiranin__annesi ben gittim yakın zamanda memnun kaldım Umarım Kalırsınız sizde normal Kontrollerinizi nerde yaptiriyorsunuz
Cigilipub Adamiranin__annesi ümraniye bana da yakın beykozla ikisi arasımdayım nasıldı ilk deneyiminiz doktorların ilgisi vs doğum anınızı paylaşabilir misiniz rica etsem 🌸
htc34 Ümraniye Erbil Çakar kendisi Zeynep Kamil de doktor boş zamanlarda arkadaşının kiliniğinde çalışıyor 500₺ ye yaptırmıştım detaylı anlatıyor Biray önce yaptırdım
Asillll Sedavarol hangi doktor açanda bizde 24 kadar gittik ama hiç memnun kalmadık ilgileri falan iyi değildi
Ayse34_ Sedavarol Sultanbeyli tıp merkezinde hangi doktora gittiniz kaç dk sürdü detaylı bir şekilde bilgi verdiler mi ve eşleri içeri alıyorlar mı
Gulergulmez Ebrar18 doktorun önemi yok, gebe polikliniği seçmeniz yeterli, zaten hep asistanlar bakıyor, randevu aldığınız doktor bakmıyor. O bir kağıt veriyor size, perinatolojiye gidiyorsunuz, oradan da ayrıntılı için gün veriyorlar.
Pullubiber Ebrar18 bapdat caddesinde mehmet uludoğan a yaptırdım. 800 tl. Makinesi gerçekten çok çok iyiyiydi. Başka arkadaşlarımınkini görüyorum verdikleri ultrason kagıdında bebeğin yüzü net değil. Benimki baya net. Tüm organ taramasınıda yaparken bir yandan sana da anlatıyor. Ben çok memnun kaldım.
Selcanmuslu94 Pullubiber bende Mehmet uludoğana gitmiştim gerçekten çok memnun kaldım işinin ehli çok bilgili 700 TL ye gitmiştim Haziran ayında
Gulergulmez Ayse34_ hayır zaten perinatolojiye değil gebe polikliniğine randevu alacaksınız ilk önce, gebe polikliniği sizi aynı gün içinde perinatolojiye gönderecek elinize bir kağıt verip, orası için ayrı randevu alamayacaksınız mhrsden.
Sedavarol Asillll Saygı Hastanesi mi yoksa detaylı ultrason için gittiğim tıp merkezini mi sordunuz 🙂