muallimehanimmom5 Serapalptekin2 iki ay fazla bir süreç ilk 32 haftaya kadar 4 haftada kontrol yapılıyor genelde 32 -38 aradı genelde haftada 2 düşüyor sonra hafta bir doğuma kadar
Serapalptekin2 muallimehanimmom5 biliyorum canım oğlumla birlikte git gel sıkıntı olcagi için doğum yaklaştığında orda kalacak ama o sürece kadar 2 ayda bir saten sezeryan olacağım için programli gidiliyor
gul_145 Canım bişey olmaz benimki de son adet tarihime göre 10+ 2 doktorumun dediğine göre 9+5 bi sıkıntı olmaz bence doktorun dediği tarihten devam et sen
Serapalptekin2 gul_145 sıkıntı orda saten doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi hesapladım mi diye sordu🤗
Smyraa Serapalptekin2 Serapalptekin2 geç döllenme olduğu için. Aynı durumu yaşıyorım şuanda. Zaten doktor söylemeden ben tahmin ettim. Çünkü hamile kalma ihtimali olmayan bir günde birliktelik olmuştu. Nasıl hamile kaldım anlamadım. Geç yumurtlama olmuş, geç döllenme olmuş dolayısıyla 😊 ultrasondaki hafta doğru olan yani.
Serapalptekin2 Smyraa İnan bana benim ki çok saçma çünkü o surcte 2 hafta annemgilde kaldım ve bir ay oldugunda hamile oldun öğrendim ben 🤔😯 sok
Smyraa Serapalptekin2 regli takvimi falan yalan demekki 😅 bizim işimiz öyle oldu. Allah’ın işi işte ya 🙏😅