Birminikcivciv Kızlar alt iki adelem kaslarımmmm ağrısından adım atamıyorum ilk defa başıma geldi. Sadece 1 cm adımlarla yürüyebiliyorım 27. Haftadayım Allah’ın izniyle magnezyum bugün almadım. Ondan mı oldu adım atamıyorum kaldım kaldığım yerimde
Summeyyeee Birminikcivciv geçenlerde bende de oldu. Ben ilaçlarımı bikac gün almadım ondan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü magnezyum aldığım gibi yavaş yavaş geçti ağrılarım. 28 haftalık hamileyim bu arada
Birminikcivciv Summeyyeee bende 27+5 Allah’ın izniyle işte aynı haftalardayız. Beşi yazmayı unuttum. Bide bişey sorcam bacım. Yalancı kasılmaların başladı mı? Karnın kasılıp sertleşiyor mu tümsek gibi ? Sonra iniyor mu? Sancıların oluyor mu bel ağrısı filan
Summeyyeee Birminikcivciv bel ağrısı uzun süredir çekiyorum ben.ani hareket ettiğinde bı ağrı oluyor karnimda ve kasıklarımda ama bikac saniye içinde geçiyor bu kasılma mi oluyor bilemiyorum tabii🤭henüz ilk gebeliğim
oznuroznur07 Birminikcivciv benım 31. Hafta karnım yukselıyo sertlesıyo o kasılmamıymıs yani ben bebek hareket edıyo sanıyom😅🥹
Birminikcivciv Summeyyeee benimde ilk gebeliğim ama tabi ben evhamlı olduğum için her detayı sorup öğrendim stres yaptım kendime. Çünkü kasılmam çöktü karnım taşşşş gibi oluyor ve tümseliyor içi sancılanıyor. Keşke çok isterdim cahil bilmeyen bir gebe olmayı
Birminikcivciv oznuroznur07 Hayır kuzum rahim o ama bilemem belki 31. Haftada bebektir ama ben çoktan bu durumu yaşıyorum. Yükseliyor karnım bi değişik oluyorum sonra iniyor taş gibi. Sizin ne zaman başladı ki.