Gozde066 İlk çocuğum 8 yaşında 3 aylıkken öğrendim .İkinci bebeğimiz de 11 haftalık. Sizler cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ???
girl_boy_annesi Gozde066 kızımı 13. Haftada öğrendim 16. Haftada kesinleşti 🥰 Hamileyim doktor 12+2 de erkek dedi ama birdaha bakalım dedi haftaya çarşamba inşallah netleşir 🤲🏼💙
Trapezunta Gozde066 ben de 11.haftada öğrendim kız dedi doktorum. Ama ben yine de nolur nolmaz diye bekledim 4.5 aya kadar. 😅 şuan 25 haftadayız kız bebişimiz gelicek 💓
Ezgi_hsyn 15+3de erkek dedi doktor 1 gün önce 21+2 de detaylıya girdim kocaman bir sürpriz kız olduğunu öğrendim tam 40 gün oğlum diye hazırlık yaptık sevdik kesin kızdır inşallah bundan sonrası 🥰🥰🥰
girl_boy_annesi asena0609 bende haftaya çatşamba gideceğim doktor 12 haftalık iken erkek dedi ama böyle bi görüntü görmedim inşallah benimkide edepsizlik yapar böyle 😂
asena0609 girl_boy_annesi Erkekler erkenden belli ediyorlarmış zaten bizim doktorumuz bu görüntüye rağmen mavi şeyler alma bebeklerin sürprizleri belli olmaz dedi ama %90 erkek dedi 😅
Gozde066 Ooo maşallah bende 16 haftalıkken öğrenirim diyordum bu kadar erken olduğunu bilmiyordum en kısa zamanda inşallah kız haberini alırım 🙏🏽🙏🏽😍
Hasret_60 https://resimyukle.io/r/KB7wWDYGpe Kızlar siz bide benim oğluşuma bakın ❤️🥰🧿🤭o nasıl poz vermekse😂