mhrsa55 Bugün kontrolüm vardı 35.haftadayım ve suyum neredeyse bitmiş hergün kontrole gidicem bir hafta daha içerde durmasını istiyor doktor. Var mı 35.hafta doğum yapan küvezde kalır mı?
Gamzess1 mhrsa55 Takipli olduğum hastanede 35 haftalık bi kadın doğum yaptı ve bebeği küveze girmedi canım inşallah seninki de girmez
Aminenin_annesi mhrsa55 kilosu güzel maşallah ama doğduktan sonra nefes alıp verebiliyor mu ona bakarlar kuvöze girse de cok kalmaz
Htc3866 mhrsa55 35+2 de doğum yaptım emdiği için hiç kuvezde kalmadı doktor direkt yanıma verdi çıkış için sadece kakasını bekledik iki gece hastanede kaldık
mhrsa55 Mucizeminigimbenim hayır hiçbir belirti oluşturmadı benim bir aydır azdı zaten plesentadada yaşlanma vardı tansiyondan dolayı iyice azalmış
zumradmr_11 Gebelik tansiyonu geçmişim ve 2 kaybim var bu yuzden 35+4 te planli sezeryan olacagim bende. Merak ediyorum doğrusu kuvoze girermi nasil olur nasil bir yol izlenir tamamen bebege bagli sanırım
Htc3866 mhrsa55 nst bozuk çıkıyordu kap atışı 190 falandı kordon boğazına dolanmış acil sezeryanla doğum oldu
mhrsa55 Bugün ki kontrolde suyumun arttığını gördük çok mutlu olduk dualar işe yaradı sanırım böyle giderse vaktinde doğar gibi