mervenoluyoruz Bugün duştan çıkınca fark ettim karnım çıkmış şok oldum erken falan daha çıkmaz diyorlardı normal mi bu benim gibi olan var mı😅
dayi mervenoluyoruz ooo bende neredeyse 15 olucam bundan daha fazla sanırım şişlik çok oluyor ondan böyle oluyor
Merveclnk mervenoluyoruz ya benim gobegim normalde de hamile gibi kocaman çıktığını anlayamıyorum hoş 9+5im ama nasıl anlicam bilmiyorum anca 20 haftalık falan olunca anlarım heralde 🤣
Dilaraa97 Bendede oluyor du hatta bi sisik bi inik oluyordu sanirim o zamanlarda gaz , şişkinlik,kabizliktan dolayı olabilir
RehoGelin mervenoluyoruz iç karnın küçükse daha erken belli oluyor benim ilk gebeliğimde herkes ikiz mi diyordu şimdi ikiz gebeyim korkmuyor değilim nasıl çıkacak😳😅
Esr000 mervenoluyoruz muhtemelen iç karnın dar onun için erken belli olmaya başlamış ama bence güzel bi duygu senin için 😄 zira ben 25. Haftadayım nerdeyse 20. Haftaya kadar hamile olduğumu kimse fark etmiyodu tamamiyle genetik yapı
Merveclnk Ozlm0916 atsam burda resim şok olursun 🤣Bi de normalde de hamile göbeği gibiydi 4 aylığım sanki normalde benimki belli olmaz bu gidişle 😒
LadyRuby 12 haftaligiz bende de aynı icime çekince falan gitmiyor alt karnım yuvarlak bir şekilde büyüdü rahîm artık pelvik bölgeden yukarı çıkıyor o yüzden de böyle çıkması normalmiş. Ben ilk başta gaz falan sandim annem dedi karnın cıkmış diye öyle fark ettim 😊
Deletedmom83940 mervenoluyoruz benimde çıkmıştı o haftalarda 16. haftadayım şimdi daha fazla var iç karın meselesi
Ozlm0916 Merveclnk anlıyorum kuzum o haftadayken bende çok istedim belli olmasını 🥰😍 şimdi bi görsen beni egilemiyorum bile baya büyüdük 2 gün sonra doğuma girecem özleyeceğim şey bebegin hareketleriyle göbüşüm olacak kesin 😆 ama tabi büyük göbüsünde zorlukları var