Bende başlarda geçirmiştim bulantıların olduğu zamanlarda, nefes darlığı yapmıştı onun haricinde normal üst solunum yolu enfeksiyonu gibiydi yalnız Covid öncesi kustuğumda başıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girmiyordu covidden sonra her kusmam eziyet haline gelmişti korkunç bir ağrı giriyordu, elektrolit mineral eksikliği yok kaç kere baktırdım covidin bir yan etkisiydi o, her gece gidip serum bağlatıyordum agrı kesici veriyorlardı serumla birlikte. Sezaryen yapmış sonrasında enfeksiyondan 1 ay hastanede yatmış kürtaj olmuş biri olarak hayatımda öyle bir ağrı hiç hissetmedim beynim kesiliyor gibi oluyordu her ağrı girdiğinde çığlık çığlığa bağırmaktan kendimi alamıyordum çok şükür bir ay sonrasında geçtio ağrı. Tabi bu arada kusmamak için sadece kuru ekmek patates peynir zeytin yiyordum. Şu an gebeliğin son zamanlarındayım midem yanıyor reflü oluyor baskıdan dolayı bazen kusuyorum, ödüm kopuyor covid olup yine o ağrı başlayacak diye. Allah korusun hamileleri 🤲🏻 İnşallah sizde de bir şey yoktur