benimmdunyamm Kızlar biraz çıktı sancım doktor sen hissetmiyorsan sıkıntı yok dedi ama ben temizlik yapacam yapmak zorundayim kimsem yok yani yapacak yapsam sancım çoğalır mi acaba merak ediyorum
Aminenin_annesi benimmdunyamm haftan küçükse . bence bugün dinlen sancin olmadigi zaman yavaş yavaş yaparsin ya da eşin yardimci olsun
4cocukannesi benimmdunyamm Bırakın pis kalsın dağınık olsun sizin ve bebeğinizin sağlığı daha önemli erken dogarsa kuvezde olur o zaman kendinizi suçlu hissedersiniz Allah korusun o yüzden son güne kadar bekleyin
haklisinesracim benimmdunyamm 37 den yukarı haftadaysan yap ama şöyle bir durum var dogum öncesi insana bir enerji geliyor bu enerjiye doğum zamanı ihtiyacın oluyor ama bizim kadınlarımız o zamanı temizliğe harcıyor sonra sancıları çekerken ekstra zorlanıyorlar.
Hakanbuse benimmdunyamm bi kac gun sabret en azindan 36. Haftayi doldur sonra yap temizligini bebeginin sagligi temizlikten cok daha fazla onemli kuveze sokma ihtimalleri kalksin gelisimini tamamlasin bebegin
benimmdunyamm Aminenin_annesi 35+3 haftalıgim doğum temizliği yapmam lazım eşim yardım edecek ama yine de bir kadın eli kadar olmuyor camları silmem lazım yani ben sancı hissetmedim ama nst de çıktı çoğalır mi diye endiseleniyorum
Aminenin_annesi benimmdunyamm küçük değilmiş bir sıkıntı olmaz herhalde yapabilirsin dinlene dinlene . 37 den sonrasi zaten sıkıntı değil hemen artmaz herhalde sancin ya
Arztmn benimmdunyamm bence yapma çünkü eğer sancın artarsa erken doğuma girer doğarsa kuvezde dahi kalabilir bebek riske atma
benimmdunyamm Aminenin_annesi 36 haftanın sonunda basliyayim olmazsa en azından haftam yaklaşmış.olur
benimmdunyamm Arztmn 36 bitiminde basliyayim bari en azından birşey olursa 37 38 haftalık olmuş olurum