Melek oğlumla havusslim yarın 40 gün olacka.Lohusa depresyonundan yeni kurtulmuş bir anne olarak yazıyorum bu satirlari ☺️
2 Haziran’da çatı muayenem yapıldıktan sonra nişanım aralıklı olarak bir kaç kez geldi.Ardindan sızıntı şeklinde suyumda geldi.Acilr gittik ama idrarimi kaçırdığını söylediler.Bu durum iki gün sonra tekrarlayınca yine acile gittik ve bir test yaparaknl yine suyum gelmiyor diyip eve gönderdiler.Ama ben emindim suyumun sızıntı şeklinde geldiğinden.Neyse bizim asıl hikayemiz 10 Haziranı 11 hazirana bağlayan gece yaşandı☺️
O gün kontrolüm vardı ve hiç acikligim yoktum artık ne yapsam da dogursam diye denemediğim şey kalmamıştı.Havalar sıcaktı zaten bunalmistim birde kavuşma heyecanı herşey üst üste gelmişti.Arabayla biraz fazla dolaştık sanırım sancılar vardı ama ben yine hiç umitlenmedim yalancı sancidir dedim.Aksamina hafif akıntı şeklin suyum gelmeye başladı gece 1 buçuk gibi 1 bardak kadar akarcasina geldi apar topar acile gittik.Alttan muayene yaptılar.Acikligi görene kadar yine suyun dehil diyip gönderiyorlardi.Neyse ki 2 cm acilmam vardı.Yatisim.yapildi.Sancim yoktu 😅 sabah 8 9 gibi 4 dk bir olmak üzere sancılarım başladı ama hala 2 cm acilmam vardı.Artik suni sancıyla doğuma karar verilmişti.10:37 de suni sancım takıldı.Saat 13.27 de oğlumu kucağıma aldım
Tabiki acı esiginize göre değişir ama normal doğum kesinlikle düşündüğünüz kadar zor değil.Ve beyninizi bedeninizi nefesinizi güzel kullanirsaniz herşey inanılmaz kolay ilerliyor.Cok süre okuyun , çok kuran dinleyin sancı esnasında.En güzel ağrı kesici o oldu benim için.💐
Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah