mavininhertonuu Perinatoloji uzmanı Eftal Avcıya giden var mı detaylı ultrason için muayene ücreti ne kadar ödediniz ne zaman gittiniz
Hesnagezer07 mavininhertonuu Merhaba Detaylı ultrason için Eftal Bey’e gittim. O zaman muayene ücreti 415 tl idi… Doktorum da Murat Doruk bey idi fakat eve yakın olması açısından memorial hastanesinde doğum yapacağım oraya geçiş yaptım ikisi de gayet alanında başarılı ve ilgililer
Cnsymnn mavininhertonuu Mayıs ayında Etfal beye gittik 550 liraydı o zaman ben çok memnun kaldım ilgili güleryüzlü bi doktor
urazinannesi mavininhertonuu benim eftal beye randevum 2 sinde henüz gitmedim, birkaç gün önce aradım bağkurluyum son güncel fiyat için 840 tl dediler. Ondan 2-3 hafta önce sorduğumda 750 tl idi. Sanırım artık daha da zam gelmez 🤷🏼♀️Hasan urcu da nakit 800 kartla 1000 tl olmuş.
Gizemanne mavininhertonuu ben gidiyorum Murat Bey’e 36 hftalık olduk en başından beri takipli hastasıyım çok memnunum 🌸🧿
Hesnagezer07 mavininhertonuu bilemiyorum fakat 465 tl olabilir fiyatı yaklaşık 1 saat sürüyor muayenesi önceden randevu almanız gerek baya dolu randevuları Ben Memorial hastanesinde çalışıyorum ama şuan doğum iznine ayrildigim için fiyatla alakalı net bir bilgim yok açıkçası ararsanız bilgi veriyorlar
ozgekilic7 mavininhertonuu ben 1 ağustosa randevu aldım eftal avcıdan detaylı ultrason için, 840 tl güncel fiyat bilginiz olsun😶
mavininhertonuu Hesnagezer07 tamam çok sağolun peki eşimi de alır mı muayeneye, 1 saat çok iyiymiş ya detaylı bakar baya
AnneOluncaAnlarsin Muayene ücretlerine zam geldi yakın zamanda, bence de zamlanmıştır. Evet eşleri alıyorlar. Ben teyit için Hasan Urcu’ya da gittim radyolog kendisi. Onu da değerlendirebilirsiniz araştırıp. Fiyat olarak çok fark yok ama.
mavininhertonuu AnneOluncaAnlarsin Duymuştum ama bu doktor 1000 tl mi ne olmuş sanırım bi konuşuluyordu ama bu mu emin olamadım
mavininhertonuu ozgekilic7 Teşekkür ederim veremeyeceğimden değil ama bu parayı vermek istemiyorum, doktorum önermişti ama yapcak bir şey yok 😊
ozgekilic7 mavininhertonuu bende hiç vermek istemiyorum ama doktorum önerdi aynı şekilde hemde araştırdım radyologlar bile 800 istiyor yani illaki vercez bunu diye düşünüp eftal avcıyı tercih ettik😊 sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum o yüzden devlet hastanesinde detaylı ultrason istemedim
mavininhertonuu ozgekilic7 Benimde doktorum önerdi bende fiyatı öğrenince sordum devlet hastanesi olur mu ama bu doktora gitmen lazım diyorsanız buna gidicem dedim devlette olur sonucunu bana at ama mutlaka dedi o yüzden devlete döndüm. Git deseydi vardır bir bildiği diyecektim😊 rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun sizide bizide tüm gebeleri de🌸