Busbusu 13 haftalıkken doktora sordum tahmin varmı die erkege benziyo biraz ama kesin değil dedi doktorlar ilk bylemi soluyo cinsiyeti yoksa direk kesici konusuyolr
Merveclnk Busbusu ben daha öğrenmedim ama ilk zamanlar tahmini konuşuyorlardır bence net olarak 15 16 haftada belli olabilir . Ama prof Bi doktorsa bilebilirde var 12 13 haftada bilenler doktora bağlı.
Arife2736 Busbusu devlet Hastanesi mi canım hepsi aynı bı naz bı niyaz kırk takla öğreniyorsun herşeyi
summu Busbusu tutmayabilir canım. Genelde 16. Haftayı geçmesini istiyor Dr lar. Benim ilk çocuğumu kız demişlerdi. 16. haftada erkek dedi. İkinci hamileliğimde ise tam net birşey diyemem demişti. 16. Haftayı geçince söyledi.
Munure Arife2736 bende 14 haftalığim doktora dedim hocam cinsiyeti biraz da olsa tahmin yapar mısınız bana diyor oohooo sen naptın bu haftalarda asla belli olmaz şaştım kaldım millet 11 haftalıkken öğreniyor
mirage333 Busbusu evet banada 12 de %60 erkek gibi gorunuyor ama net soylemek icin cok erken demisti. 16. Haftada %100 erkek dedi
Eylul10 Benim ikizlerime 12. Haftada tahminim bi kız bi erkek dedi. Dediği de oldu ama kendisi bile bi şey almayın emin değilim tahmin sadece demişti
Arife2736 Busbusu ben 14 haftalık muanede verdiği ultroson resmine göre erkek demiştim devlet olduğu için söylememişti 16 haftadan önce yasak sonra ki muanede erkek dedi hatta soran herkese erkek ama doktor söylemedi benim tahminim demiştim öylede çıktı ultroson resmi varsa sayda paylaş anlayan anneler tahminde bulunsun
Baby_bebek Erkek diye tahminde bulundursa erkektir büyük ihtimal çünkü erkeğin tahmini daha kolay ve görünür olduğu için. Kız bebeklerin daha zor , bazen kordonla bile karıştırıyorlar ama neyse 16.yı bekle
morportakal Busbusu Bana doktorum 16. haftada bile alışverişe başlama detaylı ultrasonu bekle demişti. 12-13 haftalar erken değil mi