Azra_beyza 36haftalik hamileyim doktor bebeğin eşi aşağıda olduğunu söyledi böyle bir durumla karşılaşan oldumu
teacherozlem Azra_beyza haftanız dolmuş baya hep yatın sırt üstü ayak altına ve popo altına yastık koyun en azından 37 haftalık olsun ama korkmayın haftanız dolmuş maşallah
Ozgeozgul Azra_beyza ay aynısı bana da oldu kapatırsa rahim ağzını sezeryan dedi bana da bugüne kadar yoktu böyle bir şey :(
Pcoslubiranne Azra_beyza daha yeni mi soyledi.Yoksa yeni mi asagi inmis. Rahim agzini tam kapatiyorsa sezeryan oluyorsunuz ama yanindaysa falan kanamaniz da yoksa normal dogum.yapabilirsinizm
gulsuayan Hiçbir şey olmaz ani hareket etme rahim ağzını kapatmadigi sürece normal doğum şansın var olmazsa da sezeryan olursun bebeğinin ve senin canın sağ olsun
ecenuryagiz Ozgeozgul korkmayın haftanız ilerledikçe yukarı çıkıyor bazen çıkmazsa da en fazla sezaryen olursunuz rabbim sağlı bir doğum nasip etsin
Pcoslubiranne Ozgeozgul benim de yan da su an.Sikinti yok dedi gerci ben zaten sezeryan olacagim da. 2 kere normal dogum yapmis arkadssim var doguma kadar lekelenip.Buna en iyi doktorunuz karar verir.
AgahAli Benim de 27.haftadayken aşağıda ama rahim ağzını kapatmamış yanda duruyor normal doğuma engel değil demişti şimdi tekrar gidicem kontrole belki çıkmıştır yukarı