Rahime_47 Az degilmi sizce. Test 7 temmuzda yaptim evde pozitif oldu ama bayram araya girince doktora gidemedim. Dün saglik ocaginda kan verdim deger 15000* yaziyo az geldi bana
YaSeEeeee Rahime_47 maalesef az canım bende 28 Mayıs son adet tarihim ona rağmen 27000 bin çıktı yani haftasına göre küçük kalp atışı hala duyamadım 😔
mhmmddgc Rahime_47 zaten 10 bin üstüne çıktıysa betanın bir önemi kalmıyor çünkü kese görünecek durumda oluyor. Neden beta baktırdınız yeniden onu anlamadım
Cubukmakarna Bnmde 23 mayıs ama doktorum kan tahlili ile uğraşmıyo. Bebeğe bakıyor yetiyor. 10 haftalık olcak kalp atışını dinliyor sağlıklı diyor
Htcdyoglu Cubukmakarna ben ayın 29 unda gitmistim 3 hafta önce sadece kese görünmüştü henüz gitmedim doktora ondan sonra
Cubukmakarna Htcdyoglu 8. Haftada test yapmıştım hamile olduğumu görünce doktota gittim. Kalp stışını duydu. İlk hamileliğimde de 7. Hafta filandı. Ozöan çok erken farketmiştim. 4. Haftads tabi kese de göremedi kalp atışı da. 7. Hafta gel demişti:)
Htcdyoglu Rahime_47 peki size yarın tekrardan yazarım 😊bendemerak ediyorum kendiminkinin duyulup duyulmayacagini
TeoMom Rahime_47 Geç döllenme olmuş olabilir canım çok takılma sen doktora git inşallah hem keseyi hem de bebeği görürsünüz