Keyf_endam19 Bu hikayeyi yazmak için çok bekledim ama en beklemediğim anda geldi kızım 19 Temmuz da 36. Hafta da doğum yaptım 1 haftadır sürekli kaşınıyordum ama ciddiye almadım doktora kaşıntı kremi yazdırmak işin gittim nst ye aldılar ve bebeğin kalp atışların da düzensizlik gördüler sancılarım da çıkıyordu ama ben bişey hissetmedim hareketsiz olduğunu görünce 2 tane şekerli su taktılar serum olarak eğer şekerli suda işe yaramazsa gebeliği sonlandırmak zorundayım dedi doktor o an şok oldum hiç beklemiyordum serumları da yedim ama bizim kızçe hareket etmedi yatış verildi sezeryana alındım spinal oldum o ameliyathane soğuğu gerçekten tuhaf bi hismiş ama içimden hep kavuşucaz az kaldı diye telkin ediyorum kendimi ameliyathanedekilerde sağolsunlar konuşup rahatlattılar beni belimden iğne vuruldum hiç acı hissetmedim serum takılırken bile daha çok acıyor öyle söyleyim belinden bi sıcaklık hissedeceksin dediler ayaklarıma doğru sıcaklık indi hemen doktor geldi başladı çekiştirmeleri hissettim ama acı yok zaten çok çabuk çıkardı 5 dakika bile sürmedi en güzel an o ağlama sesini duydum koydular koynuma ben bir ağla bir ağla şokla karışık duygular bu benim mi nasıl yani diyorum inanamadım güzelliğine alıp götürdüler bebeğimi bana da uyu seni kapatana kadar dediler hemen uyudum büyük ihtimal narkoz verdi midem çok bulandı bu ara da bi kaç iğne vurdular midem normaldede hassastır zaten ama kusmadım odaya çıktım bi kaç saat sonra uyuşukluk tamamen geçti ayaklar da ağrıları hissetmeye başladım ağrı kesici vurdular ilk kalkış çok zor vs diyorlar evet zor gerçekten ama biraz da kendini kasmakla alakalı ne kadar rahat olursan o kadar iy oluyor yürümeler 2. Günde çok çok daha rahat yürümeye başladım gaz sancısı zormuş sıcak su torbası koydum ayağıma gaz çıkardım öylelikle bende baş ağrısı olmadı herkesin bünyesi farklı sanırım henüz büyük tuvalete çıkmadım eve geldik ertesi gün banyo yaptım çok daha iyiyim normal doğum istiyordum fakat anladım ki normal doğum da öncesi çok zor sezeryan da da sonrası bebeğimin kilosu 2840 boyu 47 cm haftasından ilerde gidiyordu kilosu zaten o yüzden küveze almadılar çok Uzun oldu kusura bakmayın doğum hikayeleri okumayı çok sevdim ben bu süreçte sizinle de paylaşmak istedim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize inşallah kolaylıkla ❤️👼🏻
Cunponannesi88 Keyf_endam19 hayırlı olsun bende Pazartesi günü spinal sezeryan olucam korkuyorum uyuşukluk geçince karnınızda ağrı mı acı mı hissettiniz
Deletedmom70006 Kızzz kolestaz miyim acile mi gitsem kan mi versem derken doğurup mu geldin 🤭🤭🤭 Çok sevindim iyi olmanıza. Sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlat olsun inşallah 🌸
Keyf_endam19 Cunponannesi88 kendine sürekli herkes geçiyor bu yoldan ben de halledicem toparlıycam diye telkin ver ne kadar mental olarak rahat olursan o kadar kolay oluyor gerçekten