Şuan bebeğimle 7. Günüm yazmak için fırsat anca bulabildim bebeğimle birbirimize alışma sürecimiz vardı neyse geleyim hikayeme hamileliğimin başından beri hep doğumu düşündüm hamileliğimin tadını bile çıkaramadım canım çok çok tatlı biriyim iğneden ilaçtan herşeyden çok korkuyorum youtube daki bütün doğum videolarını bütün doğum hikayelerini izlemişimdir normal doğumdan çok korktuğun için direk isteğe bağlı sezeryan istedim doktorumda psikoloji de çok önemli doğumunu kötü hatırlamanı istemiyorum normal doğum yanlısıyım ama sen nasıl rahat edeceksen dedi günümüzü aldık 13/07/2022 ama ben o gün gelsin istemiyorum resmen neyse doğum sabahı saat 07:00 da hastanede olduk giriş işlemlerini yaptık odaya çıktık kıyafetlerimi giydim serum falan takıldı ama beni almaya gelmesinler istiyorum ben neyse 8 buçuk gibi geldiler sandalyeye bindim ameliyathaneye çıktım eşim yanımda ama ağlıyorum kapıya kadar geldik sonra bi hemşire beni almaya geldi yürüyerek ameliyathaneye girdim etrafta 15 kişi falan herkes koştur koştur bişeyler hazırlıyor sonra beni masaya oturttular anestezi uzmanı geldi eğil dedi eğilmiyorum dedim ben çok korkuyorum sakin ol hiç acımayacak damar yolu kadar bile değil bana güven dedi eğildik cidden de öyleydi neyse 1 dk sonra parmaklardan uyuşma başladı beni uyuşmayan hemen yatırdılar 3-4 dk sonra ayağını oynat dedi oynattım kaldır dedi kaldıramadım ama çok kötü bir his çok kötü hissettim kendimi bacaklarım karıncalı gibi neyse yattım önüme örtü sermeye başladılar çok korkuyorum diye bağırdım sürekli yanıma bi kız geldi sanırım hemşire elini tttuk beni nolur bırakma dedim tamam dedi sürekli yanımdan gidiyor ama bağırıyorum biri yanıma gelsin diye bileğimdekileri kopardım ayaklarımı hissetmek istiyorum diye bağırdım yine anestezi uzmanı geldi bak böyle yaparsan genele geçerim hem spinal hem genel almış olursun biraz dayan sakinleştirici yapıcam dedi neyse sontamı takmışlar hiç birşey hissetmedim doktorum geldi dedim doktor bey ben çok korkuyorum lütfen başlamadan söyleyin dedim tamam hazırlıkları yapıyoruz şimdi söyliycem dedi ama benim nabız düşüyor iniyor aradan 5 dk geçti ağlama sesi allahım ben ağlıyorum bebeğim diye orda birinin elini tuttum dedim lütfen kusura bakma elini tutmam lazım beni bırakma korkuyorum dedim bekle bebeğini gör sakinleştirici vurucam dedi ama kızlar tek bir acı tek bir dokunma hissi hiç bişey hissedilmiyor hiç acı yok ben korktuğun için hep bunları yaptım sonra bebeğimi yanağıma getirdiler allahım nasıl duygu nasıl bişey bana sakinleştirici vurdular benim kafa Leyla zaman ne ara geçti ne yaptılar ne ara sedyeye aldılar bilmiyorum sonra çıkarırlarken eşimi gördüm bi onu hatırlıyorum ben diğerleri bebeğin peşine gitmişler eşim diyor ben sürekli dünyanın en güzel bebeği diye bağırmışım odaya gelene kadar sonra hemen emzirmeye verdiler ama o aralar benim kafada gidip geliyor zaten 4 saat hiç bişey hissetmiyorsunuz kızlar hemşireler geliyor karnınıza bastırıyor ama tek bir ağrı acı yok merak etmeyin sonra 4. Saatten sonra çok hafif bi sızlama gibi geliyor 6. Saatte çorba ve hoşaf getirdiler onları yedim sonra ayağa kaldırdılar ama herkes en kötüsü ilk kalmış öldüm bittim kalkamadım diyordu ya emin olun hiç öyle değil bunu ben diyorum eşim inanamadı bana destekle kalktım yürüdüm çok az bi ağrı sadece. Sonra çok yürütmediler saat başı kalk dediler bana zaten sürekli ağrı kesici vuruyorlar koldan antibiyotik falan bir sürü şey yürüyüşten 4-5 saat sonra gazım çıktı diğer gün isteğimi yedim kendim sürekli kalktım yürüdüm bebeğimi rahatça kucaklamak için benim canım aşırı tatlı olduğu için eşim 1. Gece daha kalmak istedi hastanede ben gidelim dedim ama doktora söylemiş illa kalalım ağrı kesiciler vurulsun diye toplamda 2 gece 3 gün kaldık eve geldik gayet yürüyorum ama karnımı tuttum 2. Gün falan oda korkudan yani bişey olmasın diye sırf daha sonra ameliyatın 4. Günü ayaklarım öyle şişti ki anlatamam bol su içtim 2 güne oda geçti şimdi bel ağrım var kesi yerimden yana hiç sıkıntım yok eğer korkanlar varsa şunu o kadar açık söylüyorum sakın korkmayın sakın kendinizi harap etmeyin öyle güzel bişey ki dünyalara bedel hiç bir acım yok ameliyatın 6. Günü avm gittim e bebeğe bebeğimin ihtiyaçlarını almaya o derece iyiyim kızlar sakın korkmayın ❤️