Asilbeyveannesi Kizlar sabahtan beri sol kasığımda ağrı var ama şu ana kadar şiddetlenerek arttı ve belimede vuruyor ağrısı plesenta previa totalis teşhisim var doktoruma ulaşamadım kanamam yok 32+0 haftaligim ne yapabilirim
Canpolat Asilbeyveannesi Seni takip eden doktorunun bulunduğu hastanenin aciline gidip durumu anlatmalısınız gerekirse ebeler bakıp doktorunuzu direk arayıp hastası hakkında bilgi veriyorlar canım .
Meliha09 Asilbeyveannesi canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende bu şekilde gittim zaten sol taraf diyince idrar yolundan şüphelendi direk doktorum ve öyle çıktıda
Asilbeyveannesi Yaseminf uzandım ayaklarımın altına yastık koydum ama yok belim ve sol kasigin vücudundan ayriliyor sanki
Canpolat Asilbeyveannesi doktorunu arayabiliyorsan tabikide arayıp bilgilendir ama ulaşamazsan dediğim gibi o hastanenin aciline git direk
Asilbeyveannesi Meliha09 dün akşam hastaneye gittik dediğin gibi enfeksiyon kaynaklı olduğunu ve gaz sancisiylq birleştiğini söyledi çok şükür bebekle ilgili bir problem yokmuş icim nasıl rahatladi