KeremikoBayky Bugün 12+6’yım yarın 13 başlıyor 2. Trimesterin ilk günü olacak ✨✨✨ 2. Trimesterdaki annelerden öneriler var mı 🥰
KeremikoBayky Eleonora benim çok şükür çok az oldu sabah bulantısı olarak 6-10 haftalar arası bu ara rahatım çabuk yorulma ve yatma isteğim var. Senin nasıl?
Eleonora KeremikoBayky 6 haftamdan beri tam hiz devam ediyor😂bakalim 2 trimester bana iyi gelicek mi diye bekliyorum. bende çabuk yoruluyorum
KeremikoBayky 2505 oyy gündaş olucak bebişler Allah sağlıkla kucağımıza almayı en güzel günlerini görmeyi nasip etsin
KeremikoBayky Eleonora inşallah geçer başja bir şikayetin varmı yada hamilelikle beraber gelen bir şey
Eleonora KeremikoBayky InshAllah canim. Kabizlik sorunum vardi 2 haftadir sükür yok. Ama 12 haftaya girdigimden beri bebegin oldugu taraf ara ara sizliyor ondan endiseliyim
KeremikoBayky Eleonora aynen bendede batma oluyor hele biraz yorulayım hemen başlıyor dinlenince geçiyor
haticeeozel Bizde 12+5’iz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Cinsiyeti öğrenen oldu mu ya da tahminde bulunuldu mu?
haticeeozel KeremikoBayky Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin