TeoMom zehracal Benim kan değerim iyi olmasına rağmen 3. Aydan sonra başladık ama kabızlık yapıyor biraz ara verdim o yüzden
zehracal Minik_prenses 2 aylık gebeyim bazı tahliller yapıldı ve kansızlık var dedi şimdiden kullan dedi
Ayda2022 Cansugamze_ ya sananesi mi var? Ortaya sormuş işte , ben de en doğru bilgiyi doktordan öğrenmeli dedim. Esas sanane
Cansugamze_ Ayda2022 sayfanda ki cvplardan anladım bn kim seviyesiz ;) hadi işine kadın sana sormıycktı burda ne paylaşabilirim diye
Ayda2022 Cansugamze_ ben de sana sormuyorum ne paylaşırım diye. Lütfen cevap verip de beni rahatsız etme daha fazla
Ayda2022 Cansugamze_ çok komiksin gerçekten eğlendirdin beni . Teşekkürler hemcinsini korumaya çalışan kız. Tamam doktor sensin, sana sorsun. Herkes her şeyi sana sorsun. Parol kullanabilir miyim mesela , gülmekten başım ağrıdı
busraarkose Hekimim ben de arkadaşlarımın yanına kontrole gitsem bile heyecandan sormayı unuttuğum şeyler oluyor 😁 aynı şey mi demişsin kansızlığına iyi gelecek şey diyelim ☺️
busraarkose Kabızlık yaparsa sabahları yulaf granola akşamlara kabak yoğurt gibi diyetine lifli sindirim sistemini hızlandıracak gıdarlar ekleyerek halledebilirsin 🙏🏻🪴