Novaa Merhabalar tatil dönüşü evde test yaptık eşim pozitif ben negatif çıktım. 28 haftalık hamileyim. Annenlerde kal sana da bulaşmasın diyor. Eşi pozitif olup kendisi negatif şekilde aynı evde kalan oldu mu? Onu ve kedimi bir hafta yalnız bırakmak istemiyorum. Bir de bende pozitif olursa 1-2 güne anneme bulaştırmaktan da çekiniyorum.
Usnac1995 Novaa eşimin arkadaşı korana olduğu halde beni evde istemiyor ne olur ne olmaz diye :) annende kal diyor çünkü hamilelikte zor canım. Ben bir kaç gün annem de kalıcam korona olmadığı halde
Minnacksevdack Novaa kesinlikle annenlere gitmelisin. Bi kaç gün çok aynı odada bulunmayın. İnan ki hamilelikte çok zor geçiyor. Bizimde karantina da 5.günümüz ama ömrümden ömür gitti. Ateş öksürük halsizlik. 🥺
tazebiranne_hg04 Novaa Kayınvalidem ve kayınbabam. Kayınbabam pozitifti ama kayınvalidemde hiçbirşey yoktu ve normal yanyana uyudular hep
Vicibici Novaa Canım bence odalarınızı ayırın mümkün olduğunca temas etmeyin wc lerinizi ayırın. Gidebiliyorsan annene git fakat sana da bulaştıysa annenlere de bulaşabilir. Dikkatli ol, geçmiş olsun
Gizem260 Novaa bizim söyle oldu eşim oldu bende beş gün sonra belirtiler başladı size de bulaşmış kuluçkada olabilir
Novaa Bana bir şey olursa diye anneme gidip ona bulaştırma ihtimali daha kötü geldi. Eşim emin olalım diye pcr yaptırdı. Odaları ayırdık, o üst katta kalıyor. Hiç ayrı yatmayız, onsuz uyku tutmuyor😕