Hilalasena Kızlar 17+2 yiz bugun kontrolümüz vardı. Bebiş gayet iyii, fakat aşağıda bebek dedi Doktorumuz sürekli yatıp dinlenmemi önerdi yaşayan var mı, neden olur nasıl geçer 🥺
oykumm_1233 Hilalasena 18. haftalıgım kontrole 2 hafta var ama benımkıde kasıklarda hareketlerını hep kasıkta hıssedıyorum bı kaç sefer bebegın asagıda olmasıyla ılgılı post açmıştım ama cogu gebe o haftalarda asagıda olması normal demıştı ılerı haftalarda çıkıyormul bebek yukarı 🤷🏼♀️ bende kontrolde sorup gorucem bakalım
Pcoslubiranne Hilalasena benim farkli bir sebeotrn dolayi lekelenmelerim oluyordu. 23. Haftada tekrar lekelendim gittim bebek cok asagida kafasiyla rahme baski yapmis dedi 1 gece yatisim.yapildi 4 saatte bir nst cekildi sanci ve acilma olmayinca taburcu oldum oyle.1 hafta sonra guzel yukari cikmis dedi su an 29+1 im.
-gulayyyy- Hilalasena Sürekli Uzanıp Kalça Kısmına Yastık Koy Ayağını da Kaldır Yukarıya kaldır, Daha çok Küçük Aşağıda yuvasını yaparsa İşin çok zor hemde çok tehlikeli erken doğum riski falan oluyor öyle,
Yasemin_nisa oykumm_1233 bana çıkarsa çıkar demişti ama aşağıda gene kordonu uzadıkça geziniyor sadece erken doğum riski taşıyor bu durumu yaşayanlar aman dikkat
Hilalasena oykumm_1233 bende hep kasıkta baskı hissediyordum son 2 haftadır ani kasıkta kramplar vardı. Bugun düşük tehlikesi yada erken doğum habercisidir diyince korktum baya
Yasemin_nisa Hilalasena aşağıda mı tutunmuş benim öyle mesela aşağıda tutunmuş çıkamadı yukarı plasenta aşağıda olduğu için kendini çok yorunxa oluyor ben umursamadım perde fln taktım ondan oldu dikkat etmen gerekli
-gulayyyy- Hilalasena Ne Demek Şuan Sana Sıkıntı Verir Ama Karnın büyürse daha çok kotu Özel Bölge ağrısı oturup kalkamama yuruyememe çok zor cnm çok dikkatli ol.
Betulfurkan19 Hilalasena aynı durum bende de 13+5′te olmuştu doktor progestan ve pruluton iğne vermişti. Bol bol yatacaksınız işte ağırlık kaldırmayın bir yere uzanmayın yürümeyin çok fazla ayakta durmayın ve özellikle yatarken ayaklarınızın altını bir yastık koyup öyle yatın. Şu anda 23 haftaya girdik çok şükür Bebek yukarı çıktı ama bunlara çok dikkat ettim ben bir de en önemlisi mümkünse normal tuvalet değil klozet kullanin
Hilalasena Betulfurkan19 dediklerinizi kesinlikle uyguluyacağım çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 💓