Mrvnr123- Canselly kesinlikle başlayın git gide ağırlaşıyor insan gün ilerdikce ve sıcak havada çok zorluyor zaten şimdiye bıraksaymisim çok daha fazla zorlanirmisim o yüzden ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi olur sizin icinde💐
Sefanur050820 Canselly kesinlikle erken değil bende öyle düşünüyordum bir arkadaşım 34. Haftaya kdr bekledi DHA bebişin çantası hazır olmadan acil sezeryana alındı 30 haftadan sonra çok zor diorlar ne kdr erken o kdr iyi bence
Mlkysf Canselly 31.haftadayım bu hafta yıkayıp ütüleyip dolapta bekleeticem 34 35 gibi de çantayı hazır ederim çünkü git gide ağırlaşıyoruz çabuk yoruluyoruz ne kadar erken o kadar iyi bence
gorky Canselly Valla öyle deniyor da bende ailemi beklediğim için zaten 3güne gelecekler annem yardımcı olur diye düşündüm ☺️
Sema42 Canselly 30+5im bugün kıyafetleri yıkadım yarın da ütü yapıcam yavaştan hazırlıcam hazır dursun
zeeynepp19 Canselly erken değil canım ben 30 da hepsini yıkadım ütüledim 33 te hastane çantamı hazırlayıp evin bi köşesine koydum hep hazırda durdu😂
Papatyam_annem Canselly erken değil bence ileriki zamanlarda hiç yspmzsin ağırlaşıyor insan çünkü ben tam 30 haftda yaptım hastane çantam _26 haftada haxirdi