can_1anne Doktorum bugün kanama alanım olduğunu söyledi Progestan hap verdi vajinal yoldan alıyorum sizce bebeğime kötü bisey olur mu
eftelya_ser can_1anne benim de kanama alanım vardı ama kanamam olmadı çok şükür ilacımı kullandım şu an 33. Haftadayız moralinizi bozmayın bol bol dinlenin başka çözümü yok bunun
Aryaman can_1anne bende de 8. Hftamda kesenin yanında oluşan bi kanama alanım vardı ve kanamalı geçirdim birkaç gunu sonrasında kahverengi lekelenmeyle devam etti 13. Haftamda gittiğimde kanama alanım gözükmüyordu. Beb pin kesesi buyudukçe o kanama alanı kendiliğinden yok oluyor. Ve doktorum demişti ki 30 yıldır bu meslekteyim kanama alanı sebebiyle düşen bebek hiç görmedim 🙂 rahtlayın dinlenin tadını çıkarın
Barlas_mom can_1anne Birşey olmaz 4 ay öyle progestan ve iğnelerle yattım ben. Son aylarda da erken doğum riskim vardı çok şükür 37+1 de minik oğlum geldi. 5 ay 4 gün önce 😌🙏🏼 Şimdi oynuyor yanında çok şükür. Darısı senin olsun
Cgrunul Benimde bugun kanamam oldu doktora gittim ve kanama alanım oldugunu söyledi kesenin yanında gösterdi de.. iğne oldum rabbim bebeklerimizi korusun
gecekusuanne Bende kanama lekelenme yok ama kesede kan goruldu 7+2 progetan fitil verdi ama vajinamin ici sisti sanki cok zor koyuyorum fitili sabah 2 saat uzanmama ragmen akti yinede 😢
asetonluoje Merhaba bende de kanama alanı vardı. Bana da Progestan verdi. Bir süre kanamam oldu sonrasında kahverengi , diğer kontrole gittiğimde kanamalarla birlikte kanama alanım kurumuştu. Hiç endişe etmeyin 😊
asetonluoje Sinemozy bir tane iğne vermişti iki doz vurulmam için. İlkini vuruldum ikinciye gerek kalmadı canım
Smyye_uysl1 13 haftalıkken ben de de kanama alanı görüldü doktorum ilaç falan vermedi ağır iş yapma dedi sadece bir hafta yattım sonra gittiğimde kanama alanı düzelmişti
Burcumstk 13 haftalıkken aşırı çok fazla kanama şikayetiyle hastaneye gittim yatışım yapıldı çok büyüktü kanama alanım kese dışındaydı ama çok çok büyük dedi doktorum 20. Haftalara kadar hep yatıyım ve kanamam devam etti hep iğneler ilaçlar şimdi 34 haftalığım 🤦♀️🤰
Burcumstk Qnl bir ay boyunca kanama olarak devam etti sızıntı şeklinde adet günü sonrasında kahverengi Şekilde devam etti