Perikizi83 9 sene..36 yaşına kadar anne olmamın benim için uygun olmadığını düşündüm,son 2 sene istedim.4 kimyasal sonrası spontane gebelik yaşıyorum.30 haftalığım
3babymom ssamime Kasım da evlendim 2 ay sonra hamile kaldım ve Ekim de oğlumu doğurdum ikincide ise birkaç ay deneme sonrası hamile kaldım oğlumu doğurdum şuan 3. Kaza ile hamileyim 30+3 😂 Eylül de dogucak inşallah
Deletedmom_51 Sehrbnon122 Maşallah canım Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin minikleri maşallah 😍
OksijenliSu ssamime Ekim de 3.yılımız olacak. Evlendikten 5ay sonra oğluma hamile kaldım. Şimdiki bebeğimi de Ekim sonu Kasım başı kucağıma alacağım inşallah.
Aminenin_annesi ssamime 5 yıllık evlilik 5 yıllık bir çaba sonucunda 7 hafta sonra kızımızı kucağımıza alıcaz allahin izniyle 🐣
Arife2736 4 yıllık evliyim evliliğim 3 ayında hamile kaldım 3 yaşında oğlum var şuanda 21+3 hamileyim ikinci oğlumu alicam nasipse kucağıma
kadrfdan ssamime evlendikten sonra 3 adet dönemi koruduk sonraki 2 ay sonunda da hamile kaldım şuan 29+1de kızımızı bekliyoruz Ben bir iki sene bebek istemediğimi söylüyordum ama evlenince fikrim değişti bı an önce olsun büyüsün dedim eşim zaten hep istiyordu onun da etkisi oldu tabi😅😅
Ysmnpmk 3 yıl oldu daha gelmedi yolunu bekliyoruz 😔🤲aşılama yapılcak bir haftaya tutarsa inşallah bizim için çok büyük süpriz olucak🙏❤️