Gookceeeee ssamime 3 senelik evliyken 7 ay kadar deneme süremiz oldu sonra çok şükür nasip oldu şimdi 4 buçuk yıldır evliyiz 2.hamileliğim bir oğlum var şimdi nasip olursa bir de kızım olacak 🥰
Theia ssamime 2.senemize giriyoruz o da o zaman doğacak🌸🤭 1 seneyi biraz gectikten sonra hamile kaldım hemen hemen
Nazlican46 ssamime Hiç deneme yapmadan evlendikten iki ay sonra mucizevi bir şekilde oldu şuan 9+3 😂❤️
Eymennannesi-61 ssamime evlwndiğimiz ilk bir yıl denedik olmadı tam bir yıl sonra hamile olduğumu öğrendim 🥰
gamzosgamzos ssamime 5 yıl 3 aylık evliyim 31 aylık ve 1 hafta sonra Rabbim nasip ederse 4 aylık olacak iki kızım var 😍🌸2. evlilik yıldönumumuzden 18 gun gun sonra ilk kızıma hamile oldugumu ogrenmistim 😊
Mervetnl zamaneannesi80 bizde geçen hafta güzel haberi aldık 2,5 yıllık uğraşların sonunda tüp bebek ile şu an 5 haftalık gebeyim inşallah kesesinide görmek nasip olur 🌸 Hayırlı olsun 🎈
balkizinbebegii Biz de 1 senedir evliyiz korunmayı bırakır bırakmaz oldu bebeğimiz ☺️ 5+2 haftalığız daha 🥰🌸
demirrleydi_ ssamime evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile kalmıştım şuan kızım tam olarak 2 aylık ve 3 gün sonra ilk evlilik yıldönümümüz olucak 2 kişi değilde 3 kişi olucaz 🥰