yldzkbra46 ssamime 2. Yılımıza 10+6 haftalık bebişimizle giriyoruz inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💛
Nsnese Hep evlendikten 2 yıl sonra çocuk yapıcam diyodum. Evliliğimizin 2. Yılını kutladığımız ay hamile kaldım ☺️🙏 tabi öyle desemde öncesinde olsun diye de çok uğraştım ama dua ettiğimde Dilek kapıları nasıl açıksa 2. Yılımıza girince oldu 🧒🏻
sliya30 ssamime 2 yıl gezdik tozduk sonra kızım geldi 😍 kızımdan 4 yıl sonrada oğlum geliyor hayırlısı ile aralıkta 🙈
minikturtam1 ssamime 3 yıl sonra geliyor minik mucizem. Evlilik yıldönümümüzden 2 gün sonra transferim oldu. Çok sükür su an 21 haftalık olduk bile.
Gulergulmez ssamime 10 yıl oldu evleneli, bu 3.çocuğumuz 🙏 1.si 1.5 senelik evliydik doğduğunda; 2.si 3 senelik evliyken doğdu🙏
gamzekck ssamime dört ay sonra kasıtlı olmayarak, istemeyerek , ama iyiki diyorum çok şükür rabbime 🥰
Baydemirhilal ssamime Evliligimizin tam 2.yilinda dogacak insallah prensesim yildonumumuzde dogar belki de :)
boymomyz Eldgrn canım ekstra bise yaptın mı ? Bende evlendim hemen kaldım kürtajla sonuçlandı 9 ay oldu tutmuyor sperm düşüklüğü var dediler ama diğeri nasıl tuttu anlamadım evlendim 3 hafta sonra bebeği öğrendim düşün
Eldgrn boymomyz valla canım ilk evlendigimde ilk 1 yıl çok uğraştık eşimde bende ama yok olmadı 2. Yıl biraz bosladik iş güç hayat yorgunluğu 3. Yıla girdigimizde tamamen hastaneyi çıkardık hayatımızdan hastane doktro bize sürekli stresten başka bişey yaptirmiyordu dedik veren Allah alan Allah nasip ederse etsin nasipte yoksa yapacak bişey yok diyip saldık hani şey diyorlar ya aklından attığın an olur diye yeminle öyle oldu bu ramazan bayramı sonrası birşey oldu tamamen aklımdan attım kendi zevkime baktım bayağı güzel degerlendirdik bide biz o zamanı burdaki kızlara da diyordum kestim ümidi test bile yapmicam diye sonra adet yaklaşınca kontrol amaçlı yaptım çıkmadı rahatladım aman yokmuş diye o geceden itibaren 3 gece nerdetse rüyamda test yapılıyordu pozitif çıkıyordu gecimenin 1. Günü 38 gün yani bir yaptım göz zor görüyorduu kan verdim uzunca takip ettim inanamadim Allah’ın bir lütfu oldu bize hiç beklenedigim anda nasip etti şimdi 9+1 İm yolum uzun rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sana vereceğim tek fikir aklımdan çıkar stres yapma eşinle kendi keydin için yap hep diyorduk hayırlısı nefes alacağı zaman ne zamansa o zaman nasıp et benim şu zamaba kadar hiç gebeliğim olmadı Rabbime şükürler olsun şuanda herşey yolunda gidiyor
Ezgicck ssamime geçen sene 15 temmuzda evlendik bu sene 17 temmuzda kızımı kucağıma aldın şükür 💕😘 Rabbim sizlerede sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏😍
Aaaaammmaaa 1 yilik evliliyim3 gün sonra tamam olucak İlk denemede hamile kaldim Malasef bebeyimi ,6 ayliken kaybetdim bir ay sonra yine hamile kaldim simdi 21 haftalik ve Plasenta previa teşisi kondu bebeyin eşi aşağida 15 gündür uzanıyorum 😔