moom222 Sevgilii17 bende 36 oldum tam ara ara kasiklarda dolanıyor çocuk baskı yapıyor rahme sürekli tuvalet ihtiyacı ve baskı yaptiginda hafif sancı oluyor birde sağa sola dönerken ağırlaşıyor karnım sancı vuruyor acaba bnmde mi aynı yarın kontrolumz var
elf0 Sevgilii17 benim belirti değil de ikiz olduğu için 36 geçmek riskli olur dedi doktor ama çook zorlanıyorum artık daha fazla duramazmışım ben de zaten çok ağrım oluyo
Rabiayerk Sevgilii17 bende sancı ve yüksek tansiyondan şimdi hastaneden geldim 24 saatlik idrar takibi istedi sabah bazı tahliller vericem sanciyi durdurmaya çalışıyorlar 35 haftalık
Sevgilii17 Rabiayerk ya benden neden idrar toplamıyorlar anlamoyorum tansiyonunz kaça çıkmıştı bide hemen düştümü
Rabiayerk Sevgilii17 ben normalde de yüksek tansiyon hastasiyim o yüzden riske atmıyor olabilirler zaten aspirinle bıraktım yükselmeye başladı
Sevgilii17 moom222 evet aynen öyle çok fazla acıtyo artık heleki tualteim geldiği an duramıyorum çok fena oluyor
moom222 Sevgilii17 ya dmeek durumunuz aynı bajalim bana yarın ne dicek inşallah 37 yi doldurduktan sonra gelir ya