birmelekannesi0 Dün akşam acil sezeryana alındım 37+4de sütüm çok çok az geliyor arttırmak için ne yapabilirim ?
El_Ebruli birmelekannesi0 saat başı emzir devamlı 15 dk falan göğsünde kalsın. Sütun geleceğine inan. Aklıma gelen gelmeyen tüm ürünleri kullandım fayda vermedi devamlı emzirme çok fazla önemli diyorlar
-Papatya- birmelekannesi0 bebeğinizi emzirmeye çalışın pompa varsa onu la sütünüzü sağın gelir inş. Ve bok bol su içmeye çalışın annemler yengeme pekmez içermişlerdir 🤔 bi de bulgur pilavı yedirirlerdi.
cileklicookie birmelekannesi0 bol su icin omuzlarinizdan agri sicak su dökerek banyo yapin. Sivi takviyesi slin komposto olur sut arttirici çaylar olur haricen bulgur pilavi yesil sogan tahin pekmez bol süt yapiyor. 15 dk bir emzirin bebek o kadar emmezse mutlaka düzenli sagim yapin. Sutunuz geldikce cogalir cunku tek basina bir urun tuketmek ise yaramaz once bol emzirme ya da sagim yani geldikce artiyor duz mantik
cahillesohbetikestim birmelekannesi0 sıcak su torbası koyabilirsin canım ya da bir havluyu ısıtıp göğsünü sar süt kanallarını açacaktır. Bir de az da olsa sürekli emzir ve sağ onun da faydası çok olur.
Vione Süt arttırıcı bitkisel çaylar var onlardan içebilirsiniz bi de bestlak ve galaktago damlalar var.Bestlak daha iyi gelmişti
Damlacaa Sezeryan olduğundab hemen sıcak suya giremeyebilirsinix , ama sıcak su torbası koyarsanız göğsunuzr rahatça gelecektit inşallah