Mebus İlişkiye girdikten 1 hafta 10 gün sonra kan testinde öğrenen var mı ? Yada kan testinde negatif çıkıp bi kaç hafta sonra pozitif çıkan var mı acaba
Deletedmom_7 Mebus Adetten 2 gün önce verdiğim kan testi negatifti şimdi 32 haftalık hamileyim size vereceğim tek tavsiye Test yapmak için acele etmeyin adetinizin gecikmesini bekleyin
Sedaduru Mebus ilişkiye girdikten sonra 11.gün öğrendim hatta 8.gün yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye doktoruma gitmiştim progesteron iyi çıkınca kafamda netleşmişti 2 gün sonra da beta 9,87 çıkmıştı
cileklicookie Mebus adetten 5 gun once mr girmek icin gebelik suphesi yoktur diye verdiğim kan testinde ogrendim :) ilişkiden ortalama 2. Hafta sonrasiydi
Mebus Deletedmom_7 beta hcg 1.2 çıktı ama adetime daha 18 gün var çıkmamış olabilir yani sevindim bu duruma. İlk denemem genel kan verirken ona da baktırdım erken olduğunu biliyorum ama tuttuysa kanda hemen çıkar demiştiler çevremdekiler
Ozgeelaa İlk denemede heyecandan reglden 5 7 gün önce bile test vermişliğim olmuştu ama sonra stres olmaması açısından kendime söz verdim regl 2 gün gecikirse vericem dedim regl 2 gün gecikince öğrendim önce kaset test sonra kan verdim
Mebus Ozgeelaa benimde ilk denemem bugün genel tahlil kontrolüm vardı betaya da baktırdım 1.2 çıktı fakat daha 10 gün oldu ilk ilişki olalı. 18 gün var daha adetime
Deletedmom_7 Mebus o hiç belli olmuyor işte geç döllenme diye bir gerçek var iki gün önce verdiğim kan testi bile negatifti benim gecikmeden sonra pozitifti kan tahlilim. Adet gecikmesinden önce yapılan hiçbir testin doğruluğuna güvenmeyin tecrübeyle sabittir 😊
RehoGelin Mebus sorularının tüm cevapları bende pozitif 🤭 yumurtlama günlerini değerlendirdik adete 5 gün vardı belirtilerim biranda bariz belli oldu kan verdim negatif çıktı ama ben emindim 2 gün sonrasında tekrar verdim pozitifi gördüm 🥰
Mebus RehoGelin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sadece 5 gün ilişki oldu eşim göreve gitti yumurtlama dönemime bi kaç gün vardı son ilişkide. Son ilişkinin üstünden 3 gün geçti daha belki çıkmamıştır kanımda hayırlısı olsun 🙂
RehoGelin Mebus teşekkür ederimm Rabbim verecek oldumu veriyor inşallah hayırlısıyla güzel haberler al. Kesin sonuç için yinede ilişkiden sonra 10 15 gün arası beklemek gerekiyor sanırım 🤍