uzumlukekimmm Mucize7 ben akşam yatınca iki tane içiyorum ondan mıdır bilmiyorum ama gün içerisinde hep uyukluyorum😴
Ceynur18 Mucize7 ilk zamanlar hormonal olarak çok uykum geldiğinden prilamın uyku yaptığını ekstra farkedemedim ben
Deletedmom_34 Mucize7 aşırı bir uyku yapar, doktorunuza danışın alttan alsam olur mu deyin, kimi doktorlar alttan öneriyor, yan etkileri ini çok görenlere.
Elibo Mucize7 geceleri yatarken 2 tane alın ama uyku sadece ilaçdan olmuyor gebeliğin ilk zamanları resmen 20 saat uyuyordum 4 saat ayakta duruyordum uyku hali gebeliklede alakalı hatta ben prilamı içince gözum açıldı şuan 21 haftadayım 10 saat falan uyuyorum normal duzeye geldim vucut alısana kadar olucaktır uyku
zhragkkayacan Deletedmom_34 benim bildiğim fitil olarak alınan ilaç progestan ben hem prilam hem progestan kullanıyorum pogestanı fitil olarak alıyorum prilamın yani bulantı hapının fitil olarak alındığını hiç duymadım bir yanlışınız olabilir
Bybrs Elibo prilam bende kullanıyordum çok güzel ilaç gece alıyordum 2 adet yatarken yani ki hemde çalışıyordum uyku ne haddimize😬😬 onunla bulantım kesilir unutunca su içsem 🤮😂😂
Nskyhn Elibo yok prilam yapıyor 28+5 im ben de. Ne zaman prilami içsem lavaboya bile kalkmıyorum eşimin gidişini duymuyorum öyle bir uyku. Ama icmesem şu an olduğu gibi 6 da uyanıyorum lavaboya falan kalkıyorum. Doktor ne güzel işte diyor ama prilam ben de çarpıntı da yaptı o yüzden pek içmiyorum zaten