Sisi Prensesiminannesi bakalim canim benim ki ne dicek. Suni sanci jstemiyorum. Insallah ole bi durjm olmaz
Mnkse Sisi aynı belirtiler bende de varr geçen hafta açıklığım yoktu sonraki günlerde olmuş olabilir mi 🤔 özür diyorum ama vajinamda çok ağrı hissediyorum diğerleri de arttı Doğum belirtisi olabilir mi 🙄
Ozgemir05 Prensesiminannesi doktor bebeğin çok yukarıda dedi böyle olursa doğumun geç de olabilir çok zor da olabilir dedi günde 3 saat yürüyüş sıcak duş falan dedi enfeksiyon için ilaç verdi kan ilacı işte. Cumartesi günü de çağırdı çatı muayenesi yapıcam dedi. Sen nasılsın canım nasıl gidiyo
Prensesiminannesi Ozgemir05 bende Çarşamba günü gitmiştim. Suyu azalmış gelişimi iyi dedi sancım yoktu. Pazartesi tekrar gel çatı muayenesi yapıcam dedi . Çok yorgun bitkin hissediyorum vajinama çok baskı yapıyor hayırla doğmasını bekliyorum 😌
Minikannecik Tubahmet Yok canım duygusal anlar yasadigim icin...🤗cok guzel bi duygu dogum hikayemi yazicam insallah birbirimize alisma asamasindayiz
Minikannecik Prensesiminannesi Iyiyim canım cok şükür hikayemi yazicam insallah minigimle hasret giseriyoruz
Ozgemir05 Prensesiminannesi Rabbim hayırla doğmayı nasip etsin inşaallah canım benım bakalım ben neler yapcam. :(
Ozgemir05 Prensesiminannesi valla benı ki gelmiycek herhalde sabah akşam dualarına yürüyüşlere başladım bakalım