SaEmtFzt 7+5 hamileyim, bugün iç çamaşırımda çok az damla damla kahverengi leke gördüm, bulunduğum yerde hastane yok cumartesi geçeceğiz, başına gelen var mı birşey olmuş mudur korktum 😓
Ozisko SaEmtFzt bende de olmuştu canım o hafta. Yerleşme kanaması denildi. Yine de önlem amaçlı progestan fitil kullandım. Bir problem olmadı sonrasında. Korkma ama ihmal de etme tabiki.
SaEmtFzt Pcoslubiranne teşekkür ederim cevabınız için adadayım deniz ambulansıyla görüşeyim götürür mü acaba 😓
Neseeli SaEmtFzt belkide yerleşme kanamasıdır canım.. kese varsa dış gebelik değil zaten onun için sordum.. ben dış gebelik geçirmiştim de kese yoktu kanama görmüştüm,.
SaEmtFzt Aselsmom_ teşekkür ederim dönüşünüz için, cumartesi gideceğim ama bir kprlu oldu bugün görünce, geç olmaz inşallah cumartesi
Pcoslubiranne SaEmtFzt bu arada ben sadece lekelenmeden 7. Haftamda 1 gece hastanede yattim kanamam da yoktu bebegi kaybedebilirsin yatmazsan demisti doktor7m o yuzden soyluyorum yoksa bir sey olmaya da bilir tabi
aresinannesi1 SaEmtFzt benimde olmuştu 8+1 de ve doktorum aktif bir kanama değilse gelmene gerek yok dedi şuan 11 haftalık olduk ve hala ara ara kanamam oluyor seninki şuan yerleşme kanamasıdır korkma derim
Minikbebegim1999 Canim kirmizi olmadığı sürece korkma kahve rengi eski kandır bende de oluyor her ay tekrardan doktorum bi sorun gormedi kirmizi olmadığı sürece korkma dedi yerleşme olabilir yada adet zamaninda eski kan cikiyordur