ikramuratyanik Ayseosman İncir mevsimi geçtiği halde eşime incir arattım 😄 Evet ben cok fazla aşeriyorum 😄
iremby Ayseosman benim canim bir sey çekiyor bazen umursamıyorum sonra gece ruyamda goruyorum boyle istahli istahli yerken. Sabah bir kalkiyorum nasil canim istemis. 😅 sonra anladimki aseriyorum🙈
Ayseosman Bende mesela şimdi bi patates salatası olsa yada taze dolma acılı eksili güzel olur şuur aklımdan hıc çıkmıyor herhalde bugun dolma yapcam durum omu gösterıyo😄😄😄😄
ikramuratyanik Ayseosman Sen salata diyince aklima kivircik salatası düştü bak şimdi sabah sabah ya 😄😄
Ayseosman Ben mesela sımdı kaynanam gildeyım koyde kayınbabam dağa güdüp topluyor her zaman iki günde bir😁😁
Minnakkkk Ben hıc yemedıgım şeylerı aşeriyorum 😀 hecen yemek programı ızlerken Antep katmeri yaptılar öyle güzel anlattı kı sunucu sonuç Internet’ten Bursa Antep mutfağını arayıp gece 11 de katmer 😀😀
ikramuratyanik Minnakkkk Senin istediğin katmer olsun onu anteplinin elinden yiyeceksin varya 😋 Yapmayın kızlar kahvaltı yapamadım daha dakka bir gol bir başladım yine adamı işten dondurteceksiniz bana 😄😄😄
Minnakkkk ikramuratyanik Bursa da Antep liden yaptırdık zaten 😀😀 yorumları okumuyorum bıle kesın bırını Özenırım diye 😀