ardaada 2prensesannesiiii gecikmenin 3. Gününde test yaptım çıkmadı ertesi gün erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı. 4. Gün kan testinde beta 24 çıktı. 2 günde bir kan verdim beta artışı olunca 1 hafta sonra kese göründü ancak bebek yoktu. 2 hafta sonra bebek de göründü. Normalde sat 18 nisandı. Doktor sonradan geç döllenme olduğunu söyledi sat 27 nisan olarak değiştirildi.
aslansmommm 2prensesannesiiii gecikmenin 7. Günü kaset testte öğrenmiştim. 1 hafta geç döllenme olmuş demişti doktor
Deletedmom52620 2prensesannesiiii geç döllenmede 1 hafta sonra en uygun zaman birde peapp indirip oradan yapabilirsiniz ben o şekilde detaylı detaylı günü gününe hesaplıyordum ve hamile kaldığım tarihle doktorun geç döllenme dediği tarihe kadar aynı çıkmıştı
Melismelo Nasıl yani anlamadım ? Bende gec döllenme olmuşdu bebeği keseyi felan cok gec görmüşdük ama şöyle söyliyim normal hamilelik testi adetim 1-2 gün gectiği halde negativdi ben erken gebelik testi ile öğrenmişdim birde onu deneyin isterseniz
Melismelo 2prensesannesiiii ben erken gebelik testini adetim geciktiği zaman yaptım 3gün sonra felandk galiba cünki normali negativdi
2prensesannesiiii Melismelo anladım canım bende 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün yarın olmam lazım ama inşallah geç döllenme olmuştur
2prensesannesiiii Sznzr vayy nasıl oluyor bu geç döllenme ben bu gün yarın adet olabilirim 3 gün kala erkenci test yaptım negatif çıktı umarım geç döllenmedir🙏🏻🥲