Sema42 Bebeğimin kıyafetlerini yıkayım demiştim hepsini bir atmıştım beyazlara hep renklilerin boyası akmış nolur yardım edin napmam lazımmmm
hunilimom Sema42 hepsini ayrı ayrı yıkamak en güzeli bir kez daha beyazları ayrı yıka canım gerekirse iki kez durulama yap
Mucizem0921 Sema42 ayyy 🤷sizdemi aynı hataya düştünüz benimkilerde maf oldu dokunmaya kiyamadigim elbiseleri maf olmuştu bebegimin
Mucizem0921 Sema42 beyazları Domestoslu suda biraz bekletim çünkü başka çözüm bulamamıştım rengi dönünce tekrardan makinaya attim
Gnz Sema42 bir kere benimde basima geldi burda sormustum bende beyaz sabunla beyazlari kaynat yazmislardi kaynattim sonra tekrar makinede calistirdim çok şükür renkleri düzelmişti
Mucizem0921 Sema42 Valla benimkiler tam beyazdı o yüzden sorun olmadı ütüyude yaptiktan sonra yeni gibi olduda içim rahatladi biraz ama sen çok bekletme gözün üstünde olsun rengi döndüğü gibi cikar
Sema42 Gnz beyaz sabunla sürtünce çıkarttım 1 saattir ona uğraşıyorum elde yıkadım artık boyalı olanları beyaz sabunla sürte sürte :( yoruldum ama değdi
Ozlem21e Sema42 BN de karışık yıkıyorum hep ayırmak mümkün değil cnku, renk ayırıcı mendillerden aldım makinaya atıyorum faydası oluyor.