Sehrbnon122 Nursel23 canım bi kız Bi erkek benimki erkek olan yukarıda totişini sürekli döndürüyor hahaha bi sivri oluyor bi yuvarlak
Sehrbnon122 SemaArin masallah kız cabuk çıkmış valla benimki ikiz olmasına ragmen yeni yeni çıkmaya basladı
Sehrbnon122 Annesininportakali53 masallah canım ben 20 haftaya dayandım ikizlerimle ilk 3 ay 6 kilo verdim suan 2 kilo almısım hahaha
Annesininportakali53 Sehrbnon122 ilk 3 ay ben hiç mide bulantısı vs yaşamadım iştahım bir açıldı ki sorma zaten vermemek benim için daha iyi 40 ile hamile kaldım şuan 46 kiloyum 🥰😁 resmen aynada bakıyorum göbek olmasa bitmişim 🤣🤣🤣
Sehrbnon122 Annesininportakali53 kız cok zayıfsın ben 68 ile hamile kaldım 61 falan oldum en son tartıldım 62 buçuk olmuşum 1.76 boyundayım pek belli olmuyor Allah’tan benim de kilo falan
Annesininportakali53 Sehrbnon122 aynen zayıfım 🤣 genetik bizim ailede kilolu olan yok valla ama iyi aldım çok şükür 5 ayda 6 kilo aldım doktor 30 undan sonra birden alırsın toplam 15 alsan yeter dedi ama bakalım ben nereye kadar gidicem🤣
Sehrbnon122 Dolunaybelinay kopyaladıgın yerde 2 tane link var canım alttaki linki kopyalayacaksın o kadar