freuze Kaderdemir5838 Haftanızı 7 ile çarpıp 30 a bölerseniz kaç aylık olduğunuzu bulabilirsiniz. 21hafta 3 gün tam 150 gün ediyor. 150÷30 = 5 aya eşittir. Tam 5 aylıksınız. Yarın itibariyle altıncı ayın içinde olacaksınız. Ancak her zaman biten ayı söyleriz. 5 ayı bitirdiğiniz için 5 aylık hamileyim diyebilirsiniz :) AY hesabında kafanız karışıyorsa son adet tarihinize göre hesaplayın. Örneğin 1 MART son adet tarihiniz ise her ayın 1 inde ayınız dolar yaklaşık olarak. 🌸
Stella_0 CansuDRY İlk diyebilirim daha önce 3 kaybım var maalesef. Ever 12. Haftada başladı belirmeye benim genetikmiş. Annem bana hamileyken üçüz gebelik sanıyorlarmış 😂 İlerleyen zamanda ben nasıl olucam kim bilir 😂
Demetarga Sehrbnon122 sende kilo sorunu çıkmadı ne güzel ki benimkilerden azdı neden bende öyle oluyor allahım yardım et ya psikolojimi bozdu bu isviçre doktorları
Sehrbnon122 FSCMK hahaha benimde mutfak halımdı ama yenilerini aldım bunu da giyim odama aldım serdim ahahahha
Demetarga Sehrbnon122 yok ya kilo almam hiç sorun değil onlar sağlıklı olsunlarda bugün gittik biri 260 diğeri 350 gr olmuşlar doktor aradaki farkı sorun ediyor. Tek plasenta olduğu için birinin daha az yer kapladığını ve ilerde kaybedeceğimze kadar konuşuyor. Bugün de lazeri önerdi ama onda da %30 kaybetme olasılığı var dedi
Annesininportakali53 S1907 normalde 20+3 oldum ama ultrasona göre 21+3 um başından beri hep bir hafta önde ultrasona göre gidiyoruz
S1907 Annesininportakali53 canım haftamız senle aynı bişey sorcaktım sende karında toplanma oluyomu bir tarafında karnıma dokunduğumda portakal gbi sertleşiyo sonra geçiyo sağa sola yatınca🫤
Amine53 Sehrbnon122 merhabalar size bir şey sormak istiyorum altı haftalık gebeyim ve ikiz dediler bana ama bir tanesi boşmuş bir hafta sonra tekrar gideceğim dolu olup olmadığına bakılacak sizde böyle bir şey oldu mu
Sehrbnon122 Amine53 hayır canım benim 5 haftalık 2 kese göründü 6+4 de kalp atışları ve bebekleri gördüm ama senin Bitanesi 1 2 gün geriden geliyor olabilir yani boş denilemez şimdilik keseler aynı boyutta mıydı peki doktorun bisey demedi mi
Amine53 Portakalcicegi İkiz gebelik de çok bulantı kusma yaşayan oldu mu acaba altı hafta pardon yedi haftalık hamileyim ikizlere ve yataklara düştüm her gün 10:15 defa kusuyorum mide ağrısına artık ölmek üzereyim her gün serum yiyorum bunlar normal mi dayanacak gücüm kalmadı her gün ağlıyor
Sehrbnon122 Amine53 benden bahsediyorsun sen canım 18 haftaya kadar kustum iştahsızlığım cok vardı su içsem kusuyordum ve 6 kilo verdim aç oldugumu bile hissetmiyordum kusmaktan yani öyle söyliyim ilaçlar fayda etmiyordu suan 20 haftalık oldum ikizlerle yeni yeni toparlanmaya basladım canım ikizlerde ekstra oluyor malesef
Portakalcicegi Amine53 çok üzüldüm Allah yardımcın olsun 😐☹️ ikiz gebelikte bulantı çok olur demişlerdi genelde de hep öyle oluyormuş ama bende hiç olmadı o da benim şansıma denk geldii, çok bulantı olursa ilaç verirm demişti doktor sizde bir görüşün isterseniz
Amine53 Sehrbnon122 Bir tanesinin kalp atışını duyduk çok şükür o sağlıkla diğeri için boş kese dedi bir hafta sonra gel bakacağız dedi dolu olup olmadığına Eğer onda konuşmamıza zamanla kendiliğinden kayboluyor muş
Amine53 Sehrbnon122 aynı şeyleri şu an yaşıyorum biliyor musun belki abartiyorsun diyeceksin ama su içsem midem bulanıyor yemek yemek nedir onu unuttum sadece Çubuk kraker yiyorum onun dışında asla yemek yemiyorum hiçbir şey fayda etmiyor ve çok ama çok şiddetli şekilde mide ağrım var çok çok zormuş şey ikiz gebelik yerine çok daha fazla oluyor muş öyle okudum
Amine53 Amine53 Sehrbnon122 Ben daha yedinci haftadayım nasıl geçecek bu günler evden çıkamaz oldum sadece yatıyorum
Sehrbnon122 Amine53 estağfurullah canım asla abartı değil ben öyleydim anlıyorum seni ama ilaç falan alma Bosuna fayda etmiyor yani
Sehrbnon122 Amine53 kuzum ben 18 haftada iyi oldum ama sana tavsiyem evin içinde durma açık havaya git orda rahatlıyor bira insan ben ailemdeydim cogu zaman köy havası cok iyi geliyordu biseyler yiyebiliyordum eve gelince de kusuyordum yemek yiyemiyordum malesef