Bebekisteyenbiri İlk 10 gün progestan kullanacağım bir kaç gün sonra adet olursun dedi doktor adetin 3 günü de klomene başlayacağım bu şekilde gebe kalanlar var mı ? ( polikistik over sendromu var bende)
Aysehsdmr Bebekisteyenbiri merhaba ben direk klomen kullandım bu ay ilk kez kullanıyorum bende de var pcos
Ardakumsal Bebekisteyenbiri bende pocos vardı 1 yıl gebe kalamadım Klomen Kullandığım ay catlatma ignesıde kullandm Hamıle kaldım Ama Mallesef 7 haftalıkken Kürtaj oldum inşşlah sizinkide tutar Hayırlı saglıklı bır gebelık olur size tavsiyem Hic Kafanızı olacakmı olmayacakmı diye yormayın Cunku ben o ay Hic beklemiyordum klomenden umudum yoktu diyebılırım ama hamile kaldım
170217 Bebekisteyenbiri ben kaldım aynı şekilde progestan kullandım mı hatırlamıyorum ama klomen kullandım günde iki defa çstlatma iğnesi de olmadım
Aynurbult Bebekisteyenbiri Klomen kullandm 5 gün boyunca günde 2 doz olacak şekilde test yaptım çizgi silik çıktı şimdi doktora kan vermeye gidiyorum.
OOrkidee Ardakumsal bebişin düşmesinin sebebi neydi aceba çok üzüldüm . İnşallah tekrar istiyorsanız gebe kalırsınız.
Aysehsdmr Aynurbult kaç gün sonra yaptınız testi ben bugün progesteron baktiaya gittim 8 44 çıktı yumurtlama olmuş ama döllenmiş mi bilmiyoruz adet bekliycez ddi
-Naz- Aynurbult hayırlı haberler al inşallah benmde kimsayal gebelik denildi dün klomen verdi kullanmaya basladm
Aynurbult Aysehsdmr Ben biraz sabırsız olduğum için 6. Günde yaptım testi ama sonuç negatif 1 hafta sonra bir daha yapıcam 2 haftam dolmuş olacak o zaman