XGoncaa Merhaba hamişler. 28haftalık hamileyim.İki gündür oğlum hiç durmadan hareket ediyo ama inanın bir dk bile durmuyo sürekli hareket halinde. İçerde halaymı çekiyo yoksa rahatsızmı bi yeri falanmı ağrıyo normalmi bu durum🤦🏼♀️
Gamzesaa XGoncaa yerleşmeye çalışıyor olabilir yada büyüdüğü için daha hareketli hissediyor olabilirsiniz korkmayın gittiğinizde sorarsınız
Ogretmen_Anne_ XGoncaa hahaha yerim ya ufaklığı 😀 bişeyi yoktur annesi normal öyle olması bide ilerleyen haftalarda gör canıma okuyor resmen tekme attığında ay uy ediyorum ağrıtıyor
Gulays XGoncaa şey diyorum bende oglusuma hakim ol savcı ol filan o arada aşırı hareketli dönemlere geldik eşim şey dedi çocuğa hakim ol savcı ol dersen bütün organlarimi ipe götürmeye çalışıyor işte aşırı hareketli aman sogliklu olsunda varsın mesanemle bağırsaklarımin yerini degistirsin 🥰🥰😂
Boniboncuk XGoncaa 30. Haftalarda yaşadım aynı şeyi. Doktorum hareketli olmasının sağlıklı oldugu anlamna geldiğini söyledi. Hareketsiz olursa tedirgin olun. Benım kızım 30 dan beri hiç durmuyo maşallah Acayip hareketli gece gündüz
Katze8sirac O haftalarda hareketli oluyorlar bir kaç hafta sonra yavaşlıyor hareketler sığmıyorlar çünkü 🥰