UrazKutay_Mom Kızlar merhaba . 33+3 olduk . Dünden beri bel ağırısı yaşıyorum . Dün kontrolüm vardı bi sıkıntı yoktu bugün biraz arttı biraz da bacaklarım sızlıyor , korkuyorum . Ne yapmamı önerirsiniz ?
yagmur_s UrazKutay_Mom doktorum bana voltaren krem ve sıcak su torbası önerdi. Çok ağrım yok ama olduğunda iyi geliyor. Hareketi azaltmayın yürüyüş eksik etmeyin. Maden suyumuzu her gün için. Ama doktorunuz uygun görürse sanırım magnezyum desteği de yazıyor bana gerek görmedi. Ağrı sebebi olabiliyormuş magnezyum eksikliği.
Cigdemm1 UrazKutay_Mom bende 31+6 yım belimin sadece bir noktası arıyor arada genelde akşamları oluyor nedenini anlamıyorum
UrazKutay_Mom yagmur_s magnezyum takviyesi verdi . Her gün maden suyuda içiyorum . Dün ara hastasıydım o yüzden biraz fazla bekledik hastanede nst çekilirken ağrım başlamıştı sırt üstü yatırdılar sanırım ondan oldu . Yani doğum başlangıcı felan olmasında gerisi hallolur inşallah .
yagmur_s UrazKutay_Mom yok bence tamamen pelvik ağrıdır doğum ile ilgisi yoktur. Sıcak su torbası ve keremle masaj deneyin. Bana iyi geliyor 🤷🏻♀️🥰