Mercem Hamile anneler ben 31+6 haftalık hamileyim fakat 2 gündür anlamını bilmediğim bir şekilde çatı kismimda ağrı var yani afedersiniz vajinamin sağ ve sol tarafı ve geçmiyor oturup kalkarken yururken yatakta sağa sola dönerken çok ağrıyor benim gibi olanlar lütfen cevap verebilrmi
Pcoslubiranne Mercem 1 aydir hemen hemen aylarini yasiyorum 29+2yim hemde doktor normal dedi.hem.agriyor hem.aciyor garip bir sekilde.
bus-ozdmr10 Mercem benimde öyle olmustu 25. Haftalarda simdi geçti kimi magnezyum eksikliği kimi de normal diyorlar oluyormus illa bebeğinizin cinsiyeti erkek mi
Anne88 Mercem canm bende 30 haftalıgım 25 haftalıktan beri çekiyorum bu çatı agrısını magnezyumda kullanıyorum banamısın demiyor özellikle sabahla sağa sola dönerken yatakta canm çıkıyor resmen yürürken bazen oramı tutuyorum afedersin dün doktora gittim normal olduğunu söyledi kafası aşagıdaydı
ipek_cicegi Uzun süre ayakta zaman geçirince ve yürüyünce bendede oluyor. magnezyum 1 tane kullanırken 2 ye çıkardık,şuan çok daha iyiyim. birde günde bir tane maden suyuda için,oda fayda sağlıyor.
Mercem ipek_cicegi açıkçası bende iki gündür çok yoğun bir şekilde var ve korkuyorum nasılsa ağrı gecmeyince
Mercem Pcoslubiranne evet aynen sanki böyle hiç hareket etmezsin bir anda hareket edince ağrı olur ya o şekilde ve çok can sıkıcı bir agri
Pcoslubiranne Mercem evet aynisu.Bebek buyudukce olacak dedi.bazen hic yurutmuyor zonluyor falan dayanitoruz iste
Mercem Pcoslubiranne aynen öyle ağrım olunca tedirgin oldum bu aralar biraz sade sodayi ihmal ediyorum onu içtiğim zmn ağrım olmuyodu en azından inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi
bus-ozdmr10 Mercem genelde erkek benek bekleyenlerin agrisi olduğunu duydum benimde oğlum olacak insallah aynılarını bende yaşadm
Mercem Anne88 acaba canım benim bebiş de mi döndü o yüzden mi bu ağrılarım bilmiyorum evet özellikle sağdan sola dönerken canım çok yanıyor yürüyorum falan onda da ağrıyor hani yürüyüş falan yapsam geçer mi acaba diyorum bilmiyorum yani
Anne88 Mercem canm bence dinlenince geçiyor çünkü ne zaman çok yürüsem iş yapsam ertesi sabah zor kalkıyorum
Mercem Anne88 aynen canım yattigimda sıkıntı olmuyor ama sağa sola dönerken ağrı oluyor birde bu aralar yürüyüşü denicem belki iyi gelir