Buglemddd Mihribancglr rica ederim ne demek☺️ Yarın bende gideceğim son kontrolüm yine farklı bi Bilgi öğrenirsem aktarırım
Fatmanur_11 Busra47 indirimsiz standart ücret bu epidural +800 suit oda +800 Demişti bende hamileliğim basından beri İbrahim beye takipliyim indirim uygularlar mı ne olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Busra47 Fatmanur_11 indirimkartı çıkarmadınızmı oraya belli sayıda gittikten sonra indiriö kartı çıkarıyorsunuz her işlemde %10 %15 gibi bişey sanırsam indirim yapılıyor ve sürekli kullanabiliyorsunuz o kartı
Fatmanur_11 Busra47 duymuştum bunu ama daha gün almadık doğum için 1 hafta sonra randevum var o zaman netleşir galiba
Busra47 Fatmanur_11 eğer sürekli oraya düzenli gidiyorsanız ve gittiyseniz çıkarabilirsiniz sadece doğumda değil muayene dahil tüm girişlerde kullanabliyorsunuz kan alma vs her işlemde..
Ask34 Busra47 Merhaba. Ben oyaktan faydalanıyorum aynı zamanda da devamlı gidiyorum Meddem’e. Acaba ayrıca yine indirim yaptırmalıyım yaparlar mı bilginiz var mı?
Buglemddd Ask34 merhabalar tek indirimden faydalanabiliyorsunuz bizimde öyle konuştuk bizde başından beri gidiyoruz sigortamız anlaşmalı başından beri geliyoruz dedik tek birini kullanabiliyoruz dediler