Minikannesi00 Kızlar bugün 4+2 günlüğüz. Betahcg dün 553 çıktı. Yarın veya cuma günü gitsem kese görünür mü?
Elifakkara Minikannesi00 ben 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim 5 haftalıkken doktora gittim sadece kese göründü 6+4’te kalp atışını duyduk çok şükür 🙏
Tubiis_0 Minikannesi00 ilk 5haftalıkken gittim sonra 8de gidip kalp atışını duymuştum allahım şükürler olsun şimdi doğumuma günler kaldı
Minikannesi00 _akalin3 o zaman yarın tekrar kan vereyim mi artış nasıl olacak diye. Yoksa pazartesiye kadar içim içimi yer
Minikannesi00 Elifakkara Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊 cuma günü 4+4 oluyoruz. Eğer sağlıklıysa değer 1000 i geçer görünebilir ama ben sabredeyim pazartesi daha mantıklı gibi
Tubiis_0 Minikannesi00 çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin bence de haftaya git daha sağlıklı olur
Honeybubblee Minikannesi00 Ben 5+3te keseyi gördüm 6+3te kalp atışını duydum. Dayanabilirsen 2 hafta sonra git kalbini de duyarsın.
Minikannesi00 Honeybubblee Dayanamam sanırım keseyi görsem diğer sağlıksız şıkları elerim en azından . Sizinde sağlıkla doğar inşallah
Ays_cskn Minikannesi00 5 haftalikken gidebilirsin bende kanda ogrendikden 1 hafta sonra gittim tam 5 haftalikti kesemiz gorunmustu 7 haftalikkende kalp atisi için gitmistim duymustuk cok sukur idrara sıkışık gidersen daha rahat gorebilirsin
Guncem Minikannesi00 görünmez yarina boşuna içiniz sıkılır. Benim 4 haftalıkken 595 ti değerim ve 5 haftalıkken gittiğimde 10 mm göründu. 6. Haftalıkken de bebek ve kalp atışı göründü.
karakiz1 Minikannesi00 Bence hemem gidin kese gorunmez evet ama tahlillerin yapilir ve bunlarda cok onemli tsh ozellikle dusuge sebeb oluyor yada saglik ocaginda tam tahlilleri yaptirip kese gormeye gidebilirsiniz Tsh ihmal edilmemeli
Minikannesi00 karakiz1 canım biliyorum ,zaten sıkıntılarım vardı ,kan verdim çok şükür tsh veya vitaminlerde hiçbir sıkıntı yok. Yarın tekrar verip hcg artışına bakacağım. Pazartesi de kese görmeye giderim sonuca göre
Ays_cskn Minikannesi00 🤣🤣🤣 hamilelikte hep boyle alisirsin zamanla insallah guzel haberlerle donersin canim
Minikannesi00 Ays_cskn 2. Hamileliğim zaten 😂 ilkinde başta farketmediğim için bu aşamaları bilemiyorum şuan ondan soruyorum 😊inşallah hayırlı haberler alırım