esraklcc 8haftalık gebeyim rahmimde kasılma olduğu için düşük riskim varmış aynı durumu yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye😔😔
Arzu_uu esraklcc canım yürüme kendini yorma ayağa çok kalkma tuvalet ihtiyacı hariç ben ilk haftalarımdan beridir düşük riski yaşıyorum çok şükür 14 haftalık oldum eğer kan gelirse çok panik yapma doktora git gerekirse zaten doktorun verır progestan fitil iğneler ben basından beri kullanıyorum stres yapma güzel düşün hep rabbim güç verır inşalllah hakkında hayırlısı olsun inşallah asla yorma kendini ❤️
Pemberuya esraklcc ayaklarını havaya kaldıracak şekilde uzan canm çok hareket etme stres sakın yapma derim inşallah hayırlı şekilde kucağınıza alırsınız
sgok esraklcc üzülme korkma ben de 11. Haftamdan beri düşük tehdidiyle yaşıyorum yat dinlen merdiven inip çıkma evinde kimse yoksa yemek yapmak ve tuvalete gitmek disinda kalkma yemegini bile yaparken sık sık dinlen birak 2saatte hazır olacak yemek 4 saatte hazır olsun çok şükür şimdi 25. Haftadayım ama smdi de erken dogum riskim var sen sana düseni yap dinlen gerisi tevekkül allah yavrularımızı bize bağışlayacak
esraklcc Arzu_uu doktor iki iğne yazdı birini dün yaptım diğerini 10gün sonra dedi ve progestan yazdı günde üç defa alıyorum uzanıyorum sürekli beni mutlu ettiniz inşallah kucağımıza almak da nasip olur 💞
Emos07 Arzu_uu banada dusuk riski var dedi, bugun duphaston verdi nasil ilac iyimi düsügumu engelliyor
esraklcc Pemberuya çok teşekkür ederim amin inşallah zaten stres sonrası kasıklarımda ağrı oluştu riskli olduğumu öğrendim 😔
Skrn1 Canım benim korkma ben hep kanamadan korktum 5+6 dayım şuan benimde var şuan pazar günü kahverengi lekelenme ile başladım hala devam ediyor doktor progestan fitil ve yatış verdi 10 gün hala devam ediyor korkma Allah’ın izniyle inşallah bişey olmaz
esraklcc sgok amin inşallah şuan kayınvalidemler yok eşimde il dışında çalışıyor eltim yanımda ama hiçbir yardımı yok bende uzaniyorum sürekli duş ve lavabo dışında kalkmıyorum dışardan yemek söylüyorım da nereye kadar dışardan beslenmek de sağlıksız
Skrn1 esraklcc benimde ilk gebeliğim doktorum muayene sırasında bana dediki evet kanama var o bebek sana nasip olacaksa sen bu esnada zıpla koş tepin yine nasip olur eğer nasip olmayacaksa ben sana doğuma kadar yatış versemde olmayacaksa olmaz böyle düşün sende çok doğru bu söylediği beni rahatlattı beni seni de rahatlatsın ve sen her stres ve üzüntü yaptığında bebek etkileniyor
Arzu_uu Emos07 canım o ilacı bilmıyorum ama doktor ne verirse kullan iğne vs vermemişse daha ıyı senın için hiç bır sekılde yorma kendını ayakta çok durmamaya çalış çok geçmiş olsun ❤️
esraklcc Skrn1 haklısın Skrn1 evet biz kadınlar işte en ufak şeye cok mutlu oluruz en ufak bişeye çok üzülürüz sağlıkla kucağımıza almal nasip olsun ❤️